Possessed julkaisee uuden studiolevyn 2018: kappalenäyte kuunneltavissa

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
MAINOS:Äärimetallin ensimmäisiin pioneeriyhtyeisiin kuulunut San Franciscon Possessed on kirjoittanut uuden levytyssopimuksen Nuclear Blastille. Uusi studiolevy julkaistaan vuoden 2018 aikana. Bändi on julkaissut  teaservideon, jossa kuullaan lyhyt näyte ensimmäisestä uudesta demokappaleesta. Tuleva pitkäsoitto on yhtyeen kolmas virallinen studioalbumi ja ensimmäinen vuoden 1986 ”Beyond The Gates”-levyn jälkeen. Bändi on ollut 1980-luvun jälkeen telakalla kaksi kertaa, mutta viimeisin aktiivisempi kiertuejakso on kestänyt jo 10 vuotta.

Vokalisti ja yhtyeen perustaja Jeff Becerra kommentoi:

Possessed are pleased and honored to announce our joining the Nuclear Blast family. Currently, we are hard at work writing new material for our upcoming first full-length release on Nuclear Blast. I want to give special thanks to everybody at Nuclear Blast, and to all of our supporters. This has been a long time coming and this is a very exciting time for us.

Katso video ja näyte uudesta kappaleesta alta:

Possessed:

Jeff Becerra | vocals
Daniel Gonzalez | guitars
Emilio Marquez | drums
Robert Cardenas | bass
Claudeous Creamer | guitars

Lähde: Nuclear Blast

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.