Porisperen ensimmäiset esiintyjät julki – mukana mm. Vince Neil, Battle Beast ja Michael Monroe

Tiedote 23.11.2017

Mötley Crüe -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut amerikkalaistähti Vince Neil saapuu ensi kesänä Porispereen. Hän esiintyy Kirjurinluodon maineikkaalla Lokkilavalla perjantaina 3. elokuuta.

Vuonna 1981 perustettu glam ja heavy metal -suuruus lopetti pitkän uransa pari vuotta sitten, mutta Neil on sittemmin jatkanut ”Mötiköiden” biisien esittämistä oman yhtyeensä kanssa. Paraikaa käynnissä olevalla The Legacy Continues -kiertueella kuullaan Mötley Crüen kaikki suurimmat hitit Kickstart My Heartista Home Sweet Homeen, Dr. Feelgoodiin ja Girls, Girls, Girlsiin.

56-vuotiaan Neilin vierailun myötä myös yksi Poriin liittyvä ympyrä sulkeutuu. Monet muistavat, että Mötley Crüen Sonisphere-konsertti Porin Kirjurinluoto Areenalla jouduttiin perumaan kesällä 2010 katastrofaalisen trombin takia.

Silloin yhtye lupasi ja vannoi palaavansa vielä Poriin. Yli 100 miljoonaa albumia myynyttä kasarisuuruutta ei enää ole, mutta sen ikimuistettava keulakuva saadaan nyt seitsemän vuoden tauon jälkeen takaisin karhukaupunkiin. Tällä kertaa mies pääsee taatusti laulamaankin!

Porisperen artisteista julkaistaan tällä erää vajaa kolmannes. Poriin karauttavat elokuussa muun muassa skotlantilainen trash/punk-jyrä The Exploited, maamme rocktähdistä kirkkain Michael Monroe ja vastikään hengästyttävän hyvän livelevyn julkaissut Olavi Uusivirta.

Lisäksi Porisperessä debytoivat aina yhtä päräyttävä Eläkeläiset ja tämän hetken ehkäpä hehkutetuin kotimainen metalliyhtye Battle Beast, joka on solistinsa Noora Louhimon johdolla ennennäkemättömän kovassa iskussa

”Vuoden 2018 Porisperen ohjelmisto sai lentävän lähdön, kun saimme naulattua Vince Neilin jo elokuussa kiinni. Tämän kokoluokan megastaroja ei hirveästi enää ole saatavilla, joten olimme todella onnekkaita. Ensi kesä näyttää muutenkin erittäin lupaavalta, sillä ohjelmisto on paria palasta vailla valmis. Luvassa on jälleen valloittava sekoitus musatyylejä punkin kautta heviin ja räppiin, porisperelaiseen tyyliin todellisista kulttisuosikeista koko kansan tähtiin”, promoottori Harri Vilkuna kommentoi.

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävän Porisperen supersuositun sunnuntaipäivän tähtiohjelmisto julkaistaan tammikuussa 2018. Sunnuntaille voi kuitenkin jo ostaa joululahjalippuja. Koko ensi kesän artistikattaus tulee julki kevään aikana.

Nyt myyntiin tulevat seuraavat joulunajan tarjousliput (voimassa 31.12.2017 asti), hinnat S-etukortilla:
3 päivää 84,50 euroa
2 päivää (pe-la) 74,50 euroa
1 päivä (pe tai la) 48,50 euroa
2+1 Hiuka Tärkee VIP 179 euroa
Sunnuntai, aikuinen, 34,50 euroa
Sunnuntai, lapsi, 27,50 euroa
Sunnuntai 2 aikuista + 2 lasta 99 euroa
Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/porispere

Porisperen 2018 tähän mennessä julkistetut artistit:
Vince Neil (USA)
Michael Monroe
Battle Beast
Olavi Uusivirta
Gasellit
The Exploited (UK)
Stam1na
Eläkeläiset
Porispere Porin Kirjurinluodossa 3.–5.8.2018.
www.porispere.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here