Plastic Tears julkaisi neljännen pitkäsoittonsa “Anthems for Misfits”

Kuva: Aleksi Lausti
MAINOS:

Tiedote 29.3.2021

Rokkia, poppia, hard- ja glam rockia sekä punkia sekoitteleva helsinkiläinen Plastic Tears on julkaissut neljännen studioalbuminsa “Anthems for Misfits”, jonka julkaisu venähti koronapandemian vuoksi. Levy julkaistaan Wormholedeath Recordsin kautta, jonka kanssa bändi on tehnyt kansainvälisen levytyssopimuksen.

Uusi albumi esittelee 12 erilaista biisiä, joissa on tutusti rock’n’rollin sanomaa ja kappaleista löytyy sopivassa suhteessa luonnetta ja dynamiikkaa, tarttuvia melodioita tietenkään unohtamatta. Albumi rikkoo rohkeasti genrerajoja tarjoten niin rock’n’rollia, punkkia, pop-vivahteita, kuin tunnelmallisempaa synkistelyäkin.

Levy on yhtyeen tähänastisen uran monipuolisin teos sisältäen kuitenkin bändille ominaisen soundimaailmansa. Yhtye pitääkin levyä luonnollisena jatkumona edeltäjälle, vuonna 2018 julkaistulle “Angels with Attitudelle”, joka keräsi hienoja arvosteluja, sekä noteerattiin myös maailmalla. Miksipä sitä luopua hyväksi havaitusta reseptistä ja bändi on kuin onkin onnistunut kasaamaan albumiksi monipuolisen paketin biisejä.

Kansi: Aleksi Lausti
1.Doomsday Girls
2.Riot Zone
3.Clash In The Night
4.Look Of Lies
5.Hallucinations
6.Divine
7.Radar Eyes
8.Restless Outsider
9.Nobody Likes A Crybaby
10.Candlelight Hate Affair
11.Communication
12.Imaginary Virgin Mary

Kokoonpano:
Miqu December – Laulu
Eco Xtasy – Rummut
Andy Whitewine – Kitara
Edu Kettunen – Basso
Juha Pietiläinen – Kitara

https://www.facebook.com/PlasticTears
https://www.instagram.com/theplastictears/
https://twitter.com/ThePlasticTears
https://www.plastictears.com/
https://www.youtube.com/user/ThePlasticTears

Kuvat: Aleksi Lausti
Lähde: Plastic Tears

 

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.