Astral Bazaar julkaisi albuminsa “A Sudden Realization”

Valokuvaaja: Petri Sara
MAINOS:Psykedeelistä progerockia soittava Astral Bazaar on julkaissut toisen pitkäsoittonsa “A Sudden Realization”. Aiemmin levyltä on julkaistu singlet “Embrace the Reverb”, ”The Girl With the Purple Hair”, ja “The Y10K Problem”.

Spotify: http://spoti.fi/3vU6EMm
Apple Music: https://apple.co/39gYxj8
Amazon: https://amzn.to/3rjSIId
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/215091452
Tidal: https://listen.tidal.com/album/177279163

“Me käytettiin lopulta aika paljon aikaa erilaisia kitara- ja lauluefektejä tutkiskellen ihan sillä ajatuksella, että ne efektit olis sitten olennaisesti mukana myös levyn tarinassa. Meidän ideana oli, että se miten me sekoitetaan keskenään erilaisia musiikin tyylilajeja ja saundeja, osaltaan heijastelis tarinan päähenkilön vaihtelevia tunnetiloja ja sisäistä konfliktia.”, bändi kertoo levyn tekemisestä.

Levyn tarina sijoittuu kauas tulevaisuuteen ja sanoitukset käsittelevät simuloitua todellisuutta, tekoälyä sekä sitä, mikä lopulta erottaa mielikuvituksen tuotteet todellisuudesta. Tarinan päähenkilönä toimii Vincent-niminen henkilö, joka yrittää epätoivoisesti etsiä selitystä ympärillään tapahtuville omituisille asioille. Lopulta – kun vaikuttaa siltä, että koko maailma romahtaa – Vincent joutuu kysymään itseltään, onko mikään hänen elämässään totta alkuunkaan?

01. Food for Thought
02. Lungs of Modern Times
03. Vincent’s Dream
04. The Y10K Problem
05. The Girl with the Purple Hair
06. Cops & Thieves
07. Dwellin’ in the Apocalypse
08. Embrace the Reverb
09. Behind the Narrow Door

https://www.facebook.com/AstralBazaar/
https://astralbazaar.bandcamp.com/
https://spoti.fi/3fTtLO3
https://www.youtube.com/channel/UCHnbou9KoQmV33IE1v3aRGw
https://www.instagram.com/astralbazaar_band/
https://www.progarchives.com/artist.asp?id=10627

Kuva: Petri Sara
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.