Paraferian uusin EP kuunneltavissa

KOTIMAISEN PIMEYDEN SYLEILYN JUHLAA

Kuva: Jenna Järvi

Tiedote 8.5.2020

Neljäs kappalelohkaisu EP:ltä, neljä erillistä Youtube– ja Spotify-linkkiä, yksi musiikkivideo, paljon hikeä ja aivonystyröiden kutkuttelua sekä äärettömän paljon hyvää palautetta. Näillä asioilla voidaan kuvailla Paraferian, ja vuoden 2020, alkua.

Tällä päivämäärällä julkaistava EP:n neljäs kappale ”Piste” on osa omaa oloaan, mutta myös täydellinen päätös tuolle neljän raskaan musiikin ilosanoman kokoaisuudelle.

”Piste on ympäripyöreä. Sillä on toisaalta alku- ja loppupisteet, mutta käytännössä se vain on. Tai ei ole – ainakin kun lyyristä sanomaa lähdetään analysoimaan. Soitannallisesti sekä rytmillisesti tämä on kuitenkin toimiva, keskitempoinen ja hitusen painostavakin tekele. Jälleen syleillään kaikkea itselle rakasta ja pelottavaa” selittelee Oskari Grahn, aiemmistakin tiedotteista tuttu kitaristi-laulaja.

Kuten aiemmin mainittiin, ”Piste”-kappaleen myötä myös EP on kokonaisuudessaan pihalla. Tämä ensimmäinen neljän kappaleen kokonaisuus edustaa musiikillisesti yhtyeen näkemystä siitä, millaista raskasta musiikkia maailmassa saisi olla enemmänkin.

”Aina ei pidä olla täyttä paahtoa tai tekniikkakikkailua. Elementtejä ja rytmejä on, ainakin omasta mielestäni, todella tärkeä yhdistellä eheän kokonaisuuden ollessa mahdollisuus. Vähän kuin seksissä: mikäli on jäykkä penis ja vaan jyystää niin onko se nyt sitten niin kivaa?” virnistää Grahn.

Paraferian Ep löytyy useimmista suoratoistopalveluista. Linkit Spotifyyn ja Youtubeen alla.

Paraferia on:

Oskari Grahn – Vocals & Guitar

Aleksi Mäkelä – Bass & Vocals

Teemu Valkonen – Guitar

Teemu Koski – Drums

_______________________________
EP:N VIIMEINEN SINGLE ”PISTE”:
SOMET:
SPOTIFY:
EP KOKONAISUUDESSAAN:
**
Lähde: Paraferia
Kuva: Jenna Järvi

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän