Oululainen heavy -yhtye Death’s-Head And The Space Allusion julkaissut uuden singlen

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Oululainen heavy-yhtye Death’s Head And Space Allusion on julkaissut uuden singlen ja lyriikkavideon. “No Regrets” on yhtyeen toinen single-julkaisu. Kappale on myöhemmin saatavilla iTunesista ja Spotifysta.

Kitaristi Antza Talala kommentoi singleä:

Päätimme pistää tiskiin hieman raskaampaa settiä ja esitellä sellaisen kappaleen mistä löytyy kaikki tämän bändin vahvuudet. Melodiaa, raskasta riffiä, apokalyptista tunnelmaa ja oikein ihanasti pirskahtelevaa alakuloa. Aika synkillä urilla mennään myös sanoituspuolella. Nykyinen maailmankuva ei ole kovinkaan iloinen ja kaikenlaista ihmeellistä oireilua nyt näkee ja saa lukea päivittäin. Joten meille oikein pirteä ja mukava aihe mistä kirjoittaa. Kyllä se on turvallinen ja lämmin tunne kun ihmiskunta menee kohti tuhoa. Ei tarvitse pyyhkiä, nauttii vaan matkasta!

Kappale äänitettiin Oulussa ja osin myös Kemissä Tico-Tico studiolla. Miksauksesta vastasi Ahti Kortelainen.

Fundeerattiin että emme lähde nykypäivän triggaus -hommeleihin, koska lopputulos olisi ollut se että soundi olisi sama mikä tuhansilla muilla bändeillä. Jos voi valita niin mieluimmin oma soundi esiin kiitos! Ja soitot myös äänitysvaiheessa sisään niin, että ei tarvitse pro toolsin kans kikkailla ja laitella iskuja kohilleen jälkikäteen. Aikalailla ”ykösellä sisään, ykösellä olutta” -meinigillä mentiin ja miksei mentäisi jos homma toimii niin loistavasti!

Katso “No Regrets” lyriikkavideo alta:

Yhtye nauhoittaa jatkoa “Covert” -ja “No Regrets”- singlejulkaisuille kesällä ja loppuvuodesta 2017 uutta materiaalia saadaan taas ulos. Bändi aloittelee myös keikkailun tulevan kesän aikana.

DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION

Valtteri Virolainen -Vocals
Antza Talala – Guitars
Hemma Timonen – Guitars
Juho Rikberg – Bass
Jussi Ontero – Drums

https://www.facebook.com/dhatsaband/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here