On The Rocksissa neljän yhtyeen ilta 14.11.2020 – Portraits, Dead End Scene, Crucify The Faith, Dirt

Melodista metallia ja rockia tarjolla On The Rocksissa Lauantaina 14.11. neljän nousevan kotimaisen yhtyeen kanssa

0
64

Tiedote 26.10.2020

Neljä kotimaan nousevaa yhtyettä metallin ja rockin saralla saapuvat On The Rocksin lauteille lauantaina 14.11.! Luvassa on melodista metallia ja rockia, ja rajoituksien mukaisesti pääsee kerrankin kotiin ajoissa.

Illan aloittaa metalcoren perinteitä genren suurnimien tyylillä kunnioittava Portraits, jonka jälkeen suunnataan Dead End Scenen kanssa modernin metallin vesille, jossa fuusoituu rockin tarttuvuus, mieleenjäävät melodiat, sekä metallin raskas tuntu. Kolmantena lauteille nousee Crucify The Faith, jonka musiikki yhdistää melodisen death metallin ja metalcoren perinteet toisiinsa raskaalla poljennalla. Paketin kruunaa Suomen rock kentän yksi potentiaalisimmista nimistä – DIRT. DIRTin energinen rock sitoo yhteen illan vauhdikkaat ja melodiset vedot ja saa varmasti kaikki paikalla olijat unohtamaan arjen murheet.

Illassa tulee rajoituksien mukaisesti olemaan reilusti rajattu yleisökapasiteetti, sekä aikaistetut soittoaikataulut. Paikan päältä löytyy myös istumapaikat ja pöytiä kaikille. Ovelta on myös mahdollista ostaa kasvomaskeja 1€ (2kpl).

Saavuthan paikalle vain terveenä ja suosit korttimaksuja.

***

Lauantai 14.11.2020 / Helsinki, On The Rocks

DIRT, Crucify The Faith, Dead End Scene & Portraits

https://www.facebook.com/events/357196825486056/

Liput 10,5€ ennakkoon ja 12€ ovelta JOS jäljellä.

Ennakkoliput myy TIKETTI, liput tulevat myyntiin pian.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3€.

***

DIRT

Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin lukeutuva DIRT on kovassa nosteessa. Helsinkiläisviisikon musiikkia on kuunneltu Spotifyssa jo yli miljoona kertaa ja kappaleet ovat nousseet viraalilisotillekkin saakka. Syksyllä 2018 aktivoitunut yhtye on äänittänyt hartaasti odotettua jatkoa ”Low Life”-esikois-EP:lleen, DIRTin debyyttialbumi julkaistaan ensi vuoden puolella.

https://open.spotify.com/artist/3QBEd0Gi3ApA2EqVrIKNDa?si=VIVx0pgHQZm_5Asjej1yeQ

Crucify The Faith

Modernin metallin tulokas Crucify The Faith yhdistää metalcoren ja melodisen death metallin piirteitä eri alagenreihin, kuten djenttiin. Yhtyeen julkaisut ovat nousseet tehokkaasti soittolistoille ja jopa viraalilistoille saakka, poikien keikkoja muun muassa Nicolen kanssa, sekä ensi vuonna tapahtuvassa Helsinki Corefest tapahtumassa. Yhtyeen uusin kappale ’Act Of Silence’ julkaistiin juuri 14.10.

https://open.spotify.com/artist/0BLZBLtV2zt8AOwTR9TZw8?si=4PVstUdVQLueodclq2FCug

Dead End Scene

Dead End Scene on vuonna 2014 perustettu modernia metallia soittava yhtye Helsingistä. Bändin energinen moderni metalli sulautuu saumattomasti melodisiin koukkuihin, hard rockkiin, sekä elokuvamaisiin soundimaailmoihin, luoden näin uniikin soundin, jota voi kuvailla vain sanoin Dead End Scene.

https://open.spotify.com/artist/0u51A9DAybVzjZtLb7nO3n?si=NezuHULwTr24KwWyC3C4Pg

Portraits

Portraits on tuore metalcore kokoonpano, jonka inspiraationa on toiminut genren suurimmat nimet. Tarttuvat ja monimuotoiset riffit yhdistyvät mieleenjääviin kertosäkeisiin, kunnioittaen genren perinteitä, mutta yhtyeen omalla soundilla. Debyyttialbumi ’At My Darkest’ on ollut tekeillä jo vuosia ja todella vangitsee yhtyeen soundin ja koskettavat tarinat kappaleissa.

https://open.spotify.com/artist/5bGTHJttegQiQJWHtgun41?si=fs1eVJ-hSQqiLn5SKIqMAw

Illan järjestävät Loose Mind Productions & On The Rocks

Kuva: Dirt

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here