Oceanhoarsen keulakuva Tommy Tuovinen jättää yhtyeen – sinustako bändin uusi laulaja?

0
344
Kva: Oceanhoarse/Uzi Varon

Helsinkiläisen heavy metal -nelikko Oceanhoarsen laulaja Tommy Tuovinen joutuu jättämään yhtyeen kuulo-ongelmien vuoksi. Oceanhoarse tiedottaa, että Tuovisen kuulo-ongelmat ja niiden vakavuus selvisivät koko yhtyeelle vasta hiljattain. Lääkärin mukaan Tuovinen ei voi enää altistaa korviaan yhtä kovalle metelille kuin bändissä toimiminen vaatisi.

Yhtye ja Tuovinen ottivat uutisen raskaasti. Tuovinen kertoo tekevänsä jatkossa mahdollisesti satunnaisia keikkoja lavalla ja studiossa, mutta aktiivisen työskentelyn musiikin parissa olevan auttamatta ohi.

Bändi kertoo uransa olleen lupaavassa nousukierteessä, mutta esimerkiksi levy-yhtiöiden kanssa käytyjen neuvottelujen olevan nyt pysähdyksissä valitettavan uutisen vuoksi. Silti yhtye suree eniten sitä, että Tuovinen joutuu haluamattaan jättämään rakastamansa asian – musiikin.

Yhtye käsittää terveyden olevan etusijalla, ja että heidän täytyy ajatella tulevaisuuttaan ilman Tuovista. Siksi Oceanhoarse kertoo etsivänsä nyt uutta laulajaa.

Vokalistin ei yhtyeen sanojen mukaan tarvitse kuulostaa Tuoviselta. Sen sijaan he kertovat etsivänsä ennen kaikkea vahvan identiteetin omaavaa persoonaa, joka on valmis antamaan bändille kaikkensa ja enemmän. Halukkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Oceanhoarseen sähköpostilla osoitteeseen oceanhoarse(at)gmail.com.

Koko tiedotteen voit lukea alta:

Kuva: Oceanhoarse/Uzi Varon

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here