Ocean Darkilta uusi single ”Overdose” – lyriikkavideo katsottavissa

Tiedote 20.3.2020

Tammikuussa loistavan vastaanoton Die for me -debyyttisinglellään saanut Ocean Dark lisää kierroksia tänään julkaistulla uudella singlellään Overdose. Pitkän linjan muusikon Olli Heleniuksen luotsaama kollektiivi tarjoilee amerikkalaisen mainstream rockin ja metallin cocktailin, jonka sekaan on lurahtanut tilkka rakkautta ja pari annosta toivoa.

”Heti debyyttisinglen julkaisun jälkeen tajusin huhtikuussa julkaistavan EP:n tarvitsevan vielä yhden biisin, sellaisen, missä rymistellään kunnolla. Siltä istumalta syntyi Overdose, ja päädyimme pikavauhdilla studioon äänittämään tänään julkaistun singlen”, Helenius kertoo.

Overdosen yhteydessä julkaistaan myös biisin tyylikkään retrohenkinen lyriikkavideo, joka on nyt katsottavissa alla:

Ocean Darkin debyytti-EP ”Voice To The Nations” julkaistaan kahden viikon päästä, perjantaina 3. huhtikuuta, ja luvassa on kuuden biisin täsmäisku melodista hardrockia ja kevytmetallia höystetynä tarttuvilla kertosäkeillä sekä sielua hivelevillä kitarasooloilla. Osansa saavat niin 80-luvun tunnelmat kuin tämän päivän metallimusiikin sointi, jotka kulkevat sujuvasti rinta rinnan. Sanoituksissa keskiössä on ihmisyys; suhde omaan itseensä, olemassaGinger Vine Management & PRoloon ja ympäröivään maailmaan, unohtamatta rakkautta.

www.facebook.com/OceanDarkofficial
www.instagram.com/oceandarkofficial

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Ocean Dark

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here