Nimetäänkö uusi raskasmetallin alkuaine Lemmy Kilmisterin mukaan?

MAINOS:

Lemmium 2016

Motörheadin legendaarinen basisti/laulaja Lemmy Kilmister menehtyi 28.12.2015 aggressiivisen syövän uuvuttamana. Mestari totesi ennen kuolemaansa: “Heippa, ja vitut” ja nukkui pois. Niin kuin odottaa saattaakin, niin Lemmy on pysynyt otsikoissa myös kuoleman jälkeen. Otsikoihin on noussut mm. Lemmyn hautajaisten lähetys livenä youtubessa.

Viimeisin uutinen liittyy 30.12.2015 yhdysvaltalaisten sekä japanilaisten tiedemiesten löytämiin raskasmetallin uusiin alkuaineisiin.  Fanit ovat tämän myötä pistäneet pystyyn aloitteen, että yksi uusi alkuaine nimettäisiin nimellä “Lemmium”.  Aloitteen tehnyt fani John Wright perustelee aloitetta: “Lemmy oli itse heavy metal ja luonnonvoima”. Nimet tullaan julkaisemaan parin kuukauden kuluessa.

Vetoomus “Lemmium” – alkuaineen nimen puolesta pääset täyttämään tästä.  

Lähde ja kuva: Metal Injection

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-