Nightwishin uutta levyä juhlistavan venäläisen Nevski & The Prospects -coveryhtyeen keikka Oulussa siirtyy

Tiedote 24.3.2020

Suomen kokoontumiskiellosta ja Venäjän matkustuskielloista johtuen supersuositun pietarilaisen Nevski & The Prospects -coveryhtyeen loppuunmyyty huhtikuun keikka Oulun Club Teatrialla siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Bändi saapuu Ouluun juhlistamaan Nightwishin pian ilmestyvän ”Human. :II Nature.” -levyn julkaisua.

Yhtyeen rumpali Konsta ”Nevski Nevanovits” Putinov kommentoi:

Odotimme tätä Oulun kulttuurisalin esiintymistä todella paljon, mutta ymmärrämme, että terveys ja turvallisuus on nyt laitettava kaiken edelle, ja määräyksiä noudatettava. Kaiken muun harmin lisäksi basistimme Marek ”Markko-Tarot” Russlanov on parhaillaan jumissa Ulan Batorissa, koska junayhteydet sieltä ulospäin on nyt kaikki peruttu toistaiseksi.

Yleisöä kehotetaan säilyttämään pääsylippunsa, jotka käyvät sellaisenaan uuden päivämäärän konserttiin.

Jalometallista tuttu promoottori Marco Järvenpää kommentoi aiemmin konserttia:

Nightwish on aikoinaan käynyt meillä keikoilla ja tuumattiin että järjestetään nyt bileet, kun uusi albumi tulee ja meillä on tämä uusi klubi. Saatiin vielä tutuntutun kautta Pietarista kova coverbändi esiintymään. Tulee kovat bileet.

Maailmanlaajuisesti menestyneimpiin suomalaisyhtyeisiin lukeutuva Nightwish julkaisee yhdeksännen studioalbuminta ”HUMAN. :II: NATURE.”. Tuleva albumi on kaksiosainen, joka sisältää yhdeksän levyraitaa sekä kahdeksasta osiosta koostuvan instrumentaalisen kokonaisuuden.

Albumi äänitettiin edellisen, vuonna 2015 julkaistun ”Endless Forms Most Beautriful”, tapaan luonnonläheisissä maisemissa Röskössä. Tämän lisäksi äänityksiä tehtiin Finnvox Studioilla, Petraxilla sekä Troy Donockleyn kotistudioilla Yorkshiressä. Albumin on miksannut Mikko Karmila yhdessä Tuomas Holopaisen ja Tero Kinnusen kanssa. Masteroinnista vastaa Mika Jussila.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here