Battle Beast julkaisi uuden albumin ja tuo kesän uudella musiikkivideolla ”Endless Summer”

Tiedote 22.3.2019

Battle Beastin albumi “No More Hollywood Endings” julkaistaan tänään

– Katso aurinkoinen uusi musiikkivideo ”Endless Summer”
– Kiertue starttaa tänään Helsingin jäähallista

Kansainvälisesti menestyneeltä metalliyhtye Battle Beastilta julkaistaan tänään viides albumi ”No More Hollywood Endings”. Levy on kerännyt jo ennen julkaisua ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja myös Suomessa albumin nimikkosingle lähti heti tiuhaan radiosoittoon ja uudesta albumista povataan jälleen listaykköstä. Battle Beast starttaa kattavan Euroopan-kiertueensa tänään näyttävästi konsertoimalla Helsingin jäähallissa ja lisäksi julkaisun kunniaksi yhtyeeltä julkaistaan myös aurinkoinen ja hyväntuulinen musiikkivideo ”Endless Summer”.

Janne Björkroth kertoo uuden videon meiningistä:

”Endless Summer” tuo ripauksen aurinkoa raskaampien kappaleiden joukkoon. Se on hyväntuulinen kesäbiisi, jossa muistellaan kuumaa ja huoletonta kesää vuosien takaa. Käännä nupit kaakkoon, veivaa ikkunat auki ja kuivaa tukka kruisailemalla kuumalla motarilla.

Katso musiikkivideo ”Endless Summer” (ohjannut Markus Nieminen):

”No More Hollywood Endings” julkaistaan tänään maailmanlaajuisesti Nuclear Blast Recordsin kautta. Odotetun albumin tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös yhtyeen edellisen ”Bringer of Pain” -albumin.

Tämäniltaisen Helsingin konsertin lisäksi Battle Beast nähdään Suomessa Turussa, Tampereella ja Oulussa, jonka jälkeen Battle Beast suuntaa kattavalle Euroopan-kiertueelle ja syksyllä on luvassa iso kiertue Pohjois-Amerikassa. Osa keikoista on loppuunmyyty.

KIERTUE: Suomi: Battle Beast + CyHra, Arion, Tyrantti

22.3. Helsinki, Black Box, Helsingin Jäähalli (Ticketmaster.fi)
23.3. Turku, Logomo (Lippu.fi)
29.3. Tampere, Pakkahuone LOPPUUNMYYTY
30.3. Oulu, Teatria (Ticketmaster.fi)

Liput alkaen 36,50€ (sis. kulut)

Battle Beastin Suomen konsertit järjestää RH Entertainment ja Master Events. Lisäksi Turun konsertin yhteistyökumppanina toimii Sunborn Live ja Oulun konsertin yhteistyökumppani on Club Teatria.

www.battlebeast.fi
www.facebook.com/battlebeastofficial
www.nuclearblast.de/battlebeast

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here