Midnight Bullet julkaisi ensimmäisen singlen ja musiikkivideon ”Second Chances” tulevalta kolmannelta albumiltaan

Kuva: Simo Nieminen
MAINOS:

Tiedote 9.2.2019

Midnight Bullet julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 3.5.2019. Yhtye yhdistelee heavy sekä punk -musiikin ominaisuuksia tutulla ominaisella tyylillään eikä säästele tiukkoja riffejä ja tarttuvia melodioita tälläkään kertaan. Bändin kolmas pitkäsoitto julkaistaan Inverse Recordsin toimesta ja albumin on miksannut sekä masteroinut Juuso Turkki (Ambiwave Audio Productions, The Hypothesis).

”Into the Fire” -albumin teema käsittelee kansikuvassa olevaa “pahaa” mustaa palloa, joka on jokaisen ihmisen sisällä. Tämä musta möykky kuvastaa ahdistusta, epävarmuutta, pelkoa, masennusta jne., jotka välillä sykkivät voimakkaammin ja välillä heikommin. Albumin kappaleet käsittelevät näitä aiheita eri näkökulmista.

Ensimmäinen singlejulkaisu on kappaleesta ”Second Chances”. Tämän jälkeen yhtye julkaisee ennen albumin ilmestymistä kaikki kappaleet singlenä sekä musiikkivideona 22.2. lähtien joka perjantai bändin youtube -kanavalla sekä digitaalisissa palvelimissa.

Katso “Second Chances” -musiikkivideo:

Vokalisti/kitaristi Tuomas Lahti kommentoi:

Uuden albumin työstäminen oli pitkä ja kivinen tie, mutta työ kannatti ja lopputuloksesta tuli parempaa kuin koskaan aikaisemmin. Tällä kertaa sisältöön on panostettu kaikella tapaa enemmän mm. tarjoamalla lisäksi visuaalista tuotantoa kaikkiin kappaleisiin erilaisten musiikkivideoiden muodossa. Videoita tulee olemaan kolmea eri tyyliä; 4 kappaletta perinteisempiä soittomusavideoita, 4 kappaletta lyriikkavideoita ja 4 kappaletta studioäänitysvideoita.

Kuuntele “Second Chances” -single:

Spotify: https://spoti.fi/2WNIPEy
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/85537992
Tidal: https://listen.tidal.com/album/103055093

“Into The Fire” kansi ja biisilista:

1. Ain’t Dead Yet
2. Into the Fire
3. Rise
4. Over the Edge
5. One Man War
6. Second Chances
7. No Turning Back
8. Break Me First
9. Quiet Whisper
10. Morning Star
11. One by One
12. Leavings

Albumin kannesta vastaa Mirko Miettinen.

Kokoonpano:
Tuomas Lahti – Laulu & kitara
Mikko Nokelainen – Rummut
Lauri Ikonen – Lead kitara
Mirko Miettinen – Basso

Linkit:
https://www.facebook.com/MidnightBullet
https://www.instagram.com/midnightbulletband
https://www.youtube.com/channel/UCrZlEVXnDyN_m_bB_jA0mDg
https://spoti.fi/2GfYFCW

Kuva: Simo Nieminen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.