Metalliluolan toimitukseen uutta voimaa. Saammeko esitellä: Marko Klingberg.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

image

Metalliluolan toimitus vahvistuu. Inkoosta Espooseen muuttanut 35-vuotias Marko Klingberg on pitkän linjan metallimies. Ensikosketus raskaampaan musiikkiin tapahtui enon levyhyllyjä selaten. Sieltä löytyi kansikuvien perusteella sellaisia helmiä kuten Iron Maiden, W.A.S.P., Judas Priest, Helloween sekä monet muut. Jos kansikuvat tekivät vaikutuksen niin itse musiikki iski nuoren miehen sydämeen kuin tuhat volttia. Sillä tiellä ollaan edelleen ja nyt sitä kokemusta ja tietoa tarjotaan Metalliluolan lukijoille mm. levy- ja demoarvioiden sekä keikkaraporttien muodossa.

Musiikkiharrastuksen lisäksi Markon löytää kuntosalilta rautaa komentaen. Metallimiehen sydämestä suurimman osan saa kumminkin perhe, johon kuuluu kahden pojan lisäksi avovaimo sekä muutama lemmikkieläin mm. python-käärme. Hyvä musiikki ei kysy genrejä ja päivittäin soittolautaselta löytyy bändejä aina hard rockista black metalliin.

 

Metalliluola logo

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin kahden vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaamman musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here