Metallica levyttää uudelleen mestariteoksensa ”Master Of Puppets.”

MAINOS:Ensi vuoden 30-vuotisjuhlallisuuksia kunnioittaakseen bändi on ilmoittanut nauhoittavansa uudelleen kaikki alkuperäisen albumin kahdeksan kappaletta. Rumpali Lars Ulrich kommentoi julkistusta: ”Pidän levystä edelleen paljon, ja se kuulosti aikanaan erittäin hyvältä. Olemme kuitenkin kehittyneet soittajina huomattavasti noista ajoista ja bändin soundi on myös tiukempi. Mitään kopiota alkuperäisestä emme tee, vaan haluamme tuoda sovitukset ja soundin lähemmäksi nykypäivän Metallicaa.”

Samanaikaisesti uutta studioalbumiaan valmisteleva Metallica on levyttämässä uusintaversiota tuottaja Ross Robinsonin valvovan silmän alla Kaliforniassa. Levy julkaistaan alkuvuodesta 2016 ensin iTunes ja Spotify-versiona. Fyysinen julkaisu saatetaan markkinoille seuraavaksi kesäksi, jolloin käynnistyy massiivinen ”Master Of Puppets 30th Anniversary World Tour.” Myös tulevan juhlalevyn kansitaide kokee lieviä muutoksia, uusi kansi on jo nähtävissä seuraavasta linkistä:

http://tinyurl.com/pj3eohg

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-