Metallia Turusta – AvAciA julkaisee uutta musiikkia

AvAciA: "Aika pitää asioita arvossaan"

PROMOKUVA - Juha Kurri
MAINOS:Tiedote 7.8.2020

Suomenkielinen metallitulokas AvAciA julkaisee jälleen uutta musiikkia! ’Aika pitää asioita arvossaan’ on turkulaisen AvAciAn bonusraita tulevalle ’Peilit’ EP:lle. Kesän energialla pikavalmistettu kappale on ehkäpä tarttuvinta materiaalia yhtyeen työkalupakista. Upean vastaanoton saanut viimevuotinen debyytti ‘Uusi Maailmanjärjestys’ enteili yhtyeelle vahvaa tulevaisuutta, eikä yhtyeen omassa uunissa maustettu uusi materiaali todellakaan petä!


AvAciA on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. ‘Peilit’ on yhtyeen nokkamiehen Jori Salorannan tuotannollinen taidonnäyte, sillä yhtye on laittanut alulle ja synnyttänyt uuden biisikatraan omin voimin miltei alusta loppuun. Kannustusta ja apua ovat tarjoilleet vanhemmat mentorit W.A.S.P.– ja The Grammers-yhtyeistä. Masteroinnista vastaa Turun oma Bogren, Aleksi Rintala.
Yhtyeen viesti kappaleesta kuuluu seuraavasti:

Rakkaus on ajatonta ja niin on toivokin. Asiat kasvavat, mutta ihminen ei. Joskus kuitenkin vielä huomataan, että aika pitää asioita arvossaan.

Voit tutustua AvAciAan lisää Facebookissa ja Instagramissa

Säv. ja san. Elias Koljonen
Sov: Jori Saloranta, Topi Kivelä, Elias Koljonen
Tuottajat: Jori Saloranta, Elias Koljonen, Topi Kivelä, Douglas Blair, Aleksi Rintala, Jussi Vuola
Äänitys: Jori Saloranta, V.R. Studio
Masterointi: Aleksi Rintala

*

Lähde: V.R. Label Finland
Kuva: Juha Kurri

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.