Metalli-ilta Helsingin Tiivistämöllä huhtikuussa

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 11.2.2020

Lauantaina 11. huhtikuuta Suvilahden Tiivistämöllä nähdään suomalaisen metallimusiikin kärkinimiin kuuluvia artisteja sekä nuorempia lupauksia.

MEDEIA on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka tunnetaan hyvin teknisestä ja haastavasta death-metallistaan. Illan pääesiintyjä on liki 20-vuotisen uransa aikana julkaissut 5 täyspitkää, joista viimeisin Playground Musicin kautta julkaistu ”Xenosis” näki päivänvalon vuosi sitten tammikuussa. Yhtye on kiertänyt Eurooppaa useamman kerran mm. Children Of Bodomin lämppärinä, ja on vakiintunut esiintyjänä kotimaisilla festivaaleilla. Medeia on myös esiintynyt mm. The Black Dahlia Murderin, Ozzy Osbournen, Decapitatedin ja Dillinger Escape Planin kanssa.

Kuuntele ”Xenosis”-albumi alta:

RATFACE on helsinkiläinen sauna-core yhtye, joka tuskin esittelyjä kaipaa. Vastikään uuden ”Peace Out” -EP:n julkaissut yhtye on reilu 10 vuotisen uransa aikana nähty mm. Tuska festivaaleilla, esiintynyt legendaarisen Suicidal Tendenciesin kanssa Saksassa, kiertänyt Eurooppaa Stam1nan ja Bob Malmströmin kanssa sekä kiinnitettiin äskettäin tämän vuoden Nummirockiin. Respekt The Old Skool!

Kuuntele uusi kappale ”Luottojäbä” tuoreelta ”Peace Out” –EP:ltä alta:

PAHAN IKONI on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu death/thrash metal -yhtye, jonka musiikissa painottuvat mielenräjäyttävät suomenkieliset lyriikat, maksimaalinen lavameininki ja timantinkovat kitarariffit. Yhtyeen historiasta löytyy liudallinen single-julkaisuja, yksi EP ja keikkamerkinnät mm. Tuskasta ja Nummirockista. Yhtye työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan.

Kuuntele tuorein single ”Henki Hengestä” -alta:

ENRAGEMENT tuo täysin omanlaisensa äänipaletin death-metallin maailmaan rääkkäämällä kolmen vokalistin äänihuulia sekä yhdistelemällä kuolonmetelin alagenreihin ennakkoluulottomasti elementtejä muista äärimetallin tyylisuunnista. Aggressiivisesta esiintymisestään tunnettu bändi on löylyttänyt yleisöjä niin suomalaisilla lauteilla kuin Euroopassakin.

Kuuntele viimeisin albumi ”Burned, Barren, Bloodstained” alta:

Tapahtuman tiedot:
Lauantai 11.4.2020
Tiivistämö, Helsinki
Osoite: Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00420 Helsinki (rakennus 5)

Medeia, Ratface, Pahan Ikoni & Enragement Tiivistämöllä! – Facebook sivu

Ennakkoliput tulevat myyntiin viikon aikana Tiketin kautta hintaan 12€. Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä. Tapahtumassa pakollinen eteispalvelumaksu 3€.

Tapahtuma on K-18.
Tapahtuman järjestää All Out Productions yhteistyössä Tiivistämön / Helsingin kaupungin kanssa.

www.tiivistamo.fi
www.allout.fi

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän