Kalevi Helvetti ja The Dogshit Boys yhdessä eeppisellä horror-singlellä “Flashrock Massacre”

Tiedote 11.2.2020

The Dogshit Boysin tulevalta pitkäsoitolta on lohkaistu toiseksi singleksi levyn samanniminen päätösraita “Flashrock Massacre” ja vierailevana artistina siis itse Kalevi Helvetti, eli kukas muu kuin Pertti Kurikan Nimipäivistä tuttu Pertti Kurikka.

Artistinimellä “Kalevi Helvetti” Kurikka lukee kammottavia tarinoita helvetistä ja luurangoista. Nyt hän esiintyy ensimmäistä kertaa tarinoineen levytetyssä rock-kappaleessa, joka on vähintäänkin hämmentävä kokemus!

Kuuntele sinkku Spotifystä.

Bändin omalaatuinen punk-metal viitoittaa siis tälläkin kappaleella omaa tietään vino virne huulilla. Iso kiitos Pertille tästä selkäpiitä karmivasta iltasadusta.

 

Yhteistyö Kalevi Helvetin kanssa syntyi siitä, kun yhtye pähkäili sopivaa päätöskappaletta levylle. Kyseisen kappaleen instrumentaalikohtiin pohdittiin levyn kauhuteemaan sopivaa laulua tai samplea. Basisti Vicious Dog ehdottikin jotakin “Kalevi Helvetti-tyylistä” tarinaa mausteeksi. Niinpä The Dogshit Boys ottikin suoraan yhteyttä Kaleviin ja lopputulos on nyt tässä kuultavissa.

The Dogshit Boys käyttää nimikettä “Flashrock” omasta musikkityylistään. Oli mikä oli, mutta DSB:n musa uppoaa suomipunkin ja hikisen teatraalisen garagerockin ystäville.

https://www.facebook.com/dogshitboys/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän