Metal Bath – Winter Metal Festival Hämeenlinnassa 4-5.3.2016.

Kuva: Yhtyeen/artistin promomateriaali tai lehdistökuva ja/tai levy-yhtiön jakama tiedotekuva
Kuva: Yhtyeen/artistin promomateriaali tai lehdistökuva ja/tai levy-yhtiön jakama tiedotekuva

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Metal Bath – Winter Metal Festival tuo kovia nimiä Hämeenlinnan Kylpylähotelli Rantasipiin. Kaksipäiväisillä festareilla esiintyvät mm. Wolfheart, Nightrage, The Duskfall, Bloodred Hourglass sekä Quake The Earth.

Festarilippujen hinnat pidetään tarkoituksena alhaalla ja tavoitteena on saada metallifanit isolla joukolla liikkeelle nauttimaan kylpylän eri palveluista ja tietenkin laadukkaista metalliyhtyeistä. Järjestäjä haluaa tarjota vielä yhdelle nousevalle yhtyeelle mahdollisuuden nousta lavalle. Jos tiedät yhtyeen joka sopisi mukaan niin hakemuksia voi lähettää aki@wildblood.fi (hakuaika 7.2.2016 asti)

Metal Bath – Winter Metal Festival 4-5.3.2016
Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko
Iltalippu 15€
Viikonloppulippu 25€

Tapahtuman virallinen facebook-sivu. 

metal bath

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-