Merging Flaren uusi musiikkivideo ”Clarion Call” katsottavissa

Kuva: Jani Liimatta
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 12.5.2019

Kotimainen Merging Flare on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon kappaleesta ”Clarion Call”.

”Revolt Regime”, kauan odotettu Merging Flaren kakkosalbumi, julkaistaan 14.6.2019 Ram It Down -levymerkin kautta. Levyn tekoprosessi oli erittäin pitkä ja kivulias, eikä voine liioitella, jos toteaa, että yhtye on erittäin innoissaan sen julkaisusta.

Yhteistyökumppaniksi löytyi saksalainen, uusi melodisen metallin julkaisija Ram It Down Records, joka tuo levyn pihalle niin CD:nä kuin lataus- ja streaming-formaateissakin. Merging Flaren edellisen ”Reverence”-pitkäsoiton tapaan albumin äänittämisestä huolehti Eero Kaukomies (Content Union & Sonic Pump -studiot). Albumin miksauksen hoiti Mattes Pfeiffer, johon kitaristi Kasperi Heikkinen tutustui U.D.O.-pestinsä aikana. Niin ikään Beast In Blackissa kitaroiva Heikkinen pyysi kansitaiteilijaksi molempien Beast In Black -levyjen kannet piirtäneen Roman Ismailovin. Levyn masteroijaksi taas löydettiin ei-kukaan-muu-kuin Stefan Kaufmann (ex-Accept).

Todettakoon, että ”Revolt Regime” on pitkän odotuksen arvoinen. Merging Flare on luonut klassisen hevimetallialbumin, joka varmasti tuo mieleen vivahteita sellaisista konkareista kuin Judas Priest, Accept tai Helloween höystettynä biisinikkari Heikkisen visiolla siitä, miltä hevimetallin kuuluu kuulostaa, ei pelkästään ennen, vaan ennen kaikkea nyt.

1. Trailblazers
2. Alliance In Defiance
3. Clarion Call
4. The Abyss Of Time
5. Mind’s Eye (Reaching Out)
6. War Within
7. Midwinter Magic
8. Devastator
9. Sin Against The Sinner
10. The Lucky One (Laura Branigan Cover)

Kansitaide: Roman Ismailov / ROART

Merging Flare on:
Matias Palm: Laulut
Kasperi Heikkinen: Kitarat
Harri Leinonen: Basso
Henri Pyy: Rummut

www.mergingflare.com
www.ramitdown.com
www.facebook.com/mergingflare/
www.facebook.com/ramitdown/

Kuva: Jani Liimatta

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän