Metallican Hämeenlinnan suurkonsertin aikataulut vahvistuneet

Kuva: © REX/Shutterstock

Tiedote 12.5.2019

Metallican Hämeenlinnan Kantolan Tapahtumapuistossa 16.7.2019 toteutuvan konserttipäivän aikataulut on saatu vahvistettua artistilta, ja kumppanit VR ja Onnibus ovat vahvistaneet aikataulut junien ja bussien osalta, joten nyt voi suunnitella konsertin askelmerkkejä.

Suosittelemme ostamaan juna/bussiliput ajoissa ja saapumaan jo päiväsaikaan Hämeenlinnaan nauttimaan keikkatunnelmasta, sillä Metallican konsertti on loppuunmyyty ja tapahtumaan on saapumassa 55 000 fania rokkaamaan yhtyeen kanssa.

16.7.2019 KONSERTTI:
Ovet klo 15
n. klo 18.45 Bokassa (NO)
n. klo 19.45 Ghost (SWE)
n. klo 21.15 Metallica

Tapahtuma päättyy klo 24 mennessä.

Aikataulut ovat arvioita ja voivat muuttua vielä tapahtumapäivänä, seuraathan ajankohtaisia tietoja mm. saapumisesta, aikatauluista ja muista käytännönjärjestelyistä osoitteesta www.metallicafinland.fi sekä tapahtuman FB Eventistä.

VR Lisäjunat

Hämeenlinnaan pääset junalla näppärästi Helsingin ja Tampereen suunnista. Keikan jälkeen lähtee sekä kaukoliikenteen että lähiliikenteen junia Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Varmista paikkasi ja osta liput tästä.

Onnibus Erikoisvuorot

Erityiset Metallica -paluukuljetukset liikennöidään mm. Helsinkiin, Lahteen, Turkuun ja Tampereelle! Linja-autot lähtevät Kantolan Tapahtumapuistosta 17.7. klo 00:30, tai myöhemmin konsertin viivästyessä. Aikaisen varaajan etuhinta 9€ + 1€ varausmaksu voimassa 27.5. asti, lisätietoja löydät täältä. Varaa lippusi pian ja varmista paikkasi paluukyydissä.

Autoilijat

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä, mutta Metallican konserttiin tullaan järjestämään rajallinen määrä erillisiä parkkialueita. Näistä ja muista liikennejärjestelyistä tiedotetaan heti kun liikennejärjestelyt vahvistuvat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here