Mana Manan kappaleisiin perustuva Murheenlaakso-näyttely aukeaa 7.7.2020

Joutuiko tyttösi mielisairaalaan? Eikö sydämesi kestänyt enää ikävää? Kuulostaako Mana Mana-niminen yhtye tutulta?

Kuva: Murheenlaakso
Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 6.7.2020

Keravalainen artisti Niko Hill on luonut Murheenlaakso-nimeä kantavan teoksen purettavan kerrostalon asuntoon. Projekti on osa Purkutaiteen järjestämää Taiteen Kotitalo-projektia jossa yli sadalle artistille jaettiin tilaa käytettäväksi yhdestä talosta.

Murheenlaakson ajatuksena on laajentaa kappaleiden tarinaa tuomalla niiden henkilöille kasvot, esitellä ympäristöä tai muuten luoda niiden ympärille visuaalisuutta. Teoksen tarkoituksena on myös herättää keskustelua vakavistakin aiheista, tuoda Mana Manan-kappaleita ja niiden sisältöä esille, sekä tehdä kunniaa Jouni Mömmölle jota ilman koko teosta ei olisi olemassa.

Kappaleiden tekstien kirjoittaja ja Mana Mana-yhtyeen solisti Jouni Mömmö ei ole enää täällä kertomassa kappaleidensa syvempiä tarkoituksia, ja tulkintoja on varmastikin yhtä paljon kuin kuulijoita.

Kaikki esillä olevat kuvat ovat myynnissä, ja kaikki kuvista saadut tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen siten, että puolet menee paikallisen Karma Ry:n toiminnan tukemiseksi, ja toinen puolikas Murheenlaakso-yhtyeen (Mana Mana) valitsemalle kohteelle. Kuvat 150€/kpl.

Verhon takaa voit napata itsellesi lyhdyn kierroksen ajaksi, ja samalla tuoda hieman valoa pimeyteen.

Lipun hinta 6€. Yhdellä lipulla pääsee kiertämään kaikki talon teokset.

Lisää infoa teoksesta löytyy:
https://www.facebook.com/events/661263427809789/?event_time_id=661263464476452
www.kasarigrammari.com
www.purkutaide.com

*

Lähde ja kuva: Murheenlaakso

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän