MaidenFest saapuu taas Ouluun syyskuussa: luvassa kolme tuntia metallia.

Tiedote 19.6.2020

MaidenFest on nimensä mukaisesti Iron Maidenin tuotannosta koostettu keikkaelämys. Iron Maidenin hiteistä ja harvinaisemmista kappaleista koostettu show vieraili Oulussa ensimmäistä kertaa Club Teatrialla viime syksynä. Oulun Club Teatrialla Iron Maiden pauhaa jälleen lauantaina 12.9.2020.

Keikkaa tähdittävät Raskasta Joulua –kokoonpanostakin tuttu Kimmo Blom, metalliyhtye Kypckistä tuttu Erkki Seppänen, Kilpi -yhtyeessä vaikuttava Taage Laiho, sekä illan bändinä toimivan The Coverslavesin solisti Pekka Snellman. The Coverslaves on kiertänyt jo yli 10 vuotta ja on esittänyt yli 90 Iron Maidenin kappaletta. Tästä showsta ei siis kokemusta puutu.

Kuluneina vuosina yleisö on löytänyt Maidenfestin toden teolla ja tapahtuma siirtyi Club Teatrialle isompien puitteiden perässä. Viime vuoden onnistuneen kiertueen jälkeen kokoonpano tulee taas Ouluun. Tämä on kova juttu.

Taage Laiho kommentoi:

Fiilikset on korkealla – varsinkin syystä, että keikkapaikat on isoimmat tähän astisista MaidenFesteistä ja mukava se on kerran vuodessa nämäkin soittokaverit tavata. Vuonna 84 olin ensimmäistä kertaa Iron Maidenin keikalla ja siitä lähtien bändi on kulkenut mukana.

Oulun lisäksi kiertue pysähtyy Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 22.6.2020. 9:00.

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola
Video: Kurotora86

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here