Lost in Grey julkaisi uuden albuminsa ”Under the Surface”

Albumi vie kuulijan entistä syvemmälle Harmaan valtakuntaan.

Kuva: Anne Lill Rajala ja Teppo Ristola.

Tiedote 2.7.2021

Teatraalisen metalliyhtyeen Lost in GreyUnder the Surface -albumi julkaistiin perjantaina 2.7.2021 Reaper Entertainment -yhtiön kautta. Luvassa on entistä syvempi sukellus harmaan maailmaan, jossa matkataan läpi myrskyjen ja vuorovetten tähtipölyn maustamana.

Kolmas studioalbumi on samalla yhtyeen tähänastisen uran kruununjalokivi.

”Musiikillisesti Under the Surface on henkilökohtaisen säveltäjäurani kohokohta. Olen erityisen ylpeä saavutuksistamme bändinä tällä albumilla, ja mielestäni se myös kuuluu myös levyllä. Kuten aiemminkin yhtyeemme historiassa, kyseessä ei varsinaisesti ole levy jota voisi kuvailla musiikkiteollisuuden pikaruokana, vaan se vaatii aikaa ennen avautumistaan, ja vielä muutaman kuuntelun lisää ennen kuin se puhkeaa kuulijalla täyteen kukkaansa. Toivottavasti nautitte albumista yhtä paljon kuin me nautimme sen tekemisestä”, Harri Koskela kertoo.

Lost in Grey on julkaissut aiemmin levyltä maistiaina esimerkiksi mainioilla vierailijoilla maustetun Souffrir-singlen musiikkivideon kera. Levyn teemojen taa pääsee kurkistamaan kolmiosaisessa YouTube-sarjassa, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Under the Surface -albumin kappalelista on:
1. I
2. Disobedience
3. Waves
4. Shine
5. Varjo
6. Souffrir
7. Stardust – I. The Race
8. Stardust – II. Sand Castles
9. Stardust – III. The Abyss

Albumin tuotti ja äänitti Harri Koskela (Grey Realm Studio), miksasi Juhis Kauppinen (Shedstudios) ja masteroi Daniel Hagström (Finnvox).
www.lostingrey.fi
facebook.com/lostingrey
www.instagram.com/lostingreyofficial


Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here