Lordi julkaisi uuden musiikkivideon kappaleestaan ”Naked In My Cellar”

LORDI JULKAISI UUDEN MUSIIKKIVIDEON JA SINGLEN ”NAKED IN MY CELLAR”
Kotimainen hardrockyhtye Lordi julkaisi tänään toisen singlen sekä ensimmäisen virallisen musiikkivideon ”Naked In My Cellar” 25. toukokuuta ilmestyvältä albumilta ”Sexorcism”. Albumilta on kuultu jo aiemmin single ”Your Tongue’s Got The Cat”.Yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto ”Sexorcism” äänitettiin Finnvoxilla viime syksynä. Äänityksestä ja miksauksesta vastaa Mikko Karmila ja masteroinnista Mika Jussila.

”Yritettiin saada albumille samaa fiilistä ja tarttumapintaa melodioihin sekä kertseihin, mitä kolmella ensimmäisellä Lordi -albumilla oli. Albumilta löytyy tasavahvaa Lordi -kamaa, melodista hevirockia”, Mr. Lordi kertoo.

Löyhänä teemana on tällä kertaa manaus, joka on ainut kauhugenren teema, jota ei ihan hirveästi ole aiemmilla Lordi -levyillä käsitelty. Otettiin kutosvaihe päälle levylle, se kuulostaa paljon rehvakkaammalta, ei himmailtu ollenkaan”, Mr. Lordi toteaa.

Uuden albumin julkaisun jälkeen yhtye kiertää Keski-Euroopan festivaaleja ja syksyllä luvassa Euroopan kiertue.

Kokoonpano:
Mr. Lordi – laulu
Amen – kitara
OX – basso
Hella – koskettimet, laulu
Mana – rummut

www.lordi.fi
www.facebook.com/LordiOfficial

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.