Liput myynnissä Helsingin Kaisaniemen uuteen Kaisa Rocks -tapahtumaan elokuussa 2021

Tiedote 2.12.2020

Helsingin Kaisaniemen puisto saa uuden tapahtuman elokuussa 2021.

Kolmipäiväinen Kaisa Rocks -tapahtuma rokkaa kokonaan kotimaisella ohjelmalla torstaista lauantaihin 12.-14.8.2021. Liput ovat nyt myynnissä.

Tapahtumaa tähdittää kotimaisen rockin kärkikaarti Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Stam1na, Turmion Kätilöt, Vesterinen Yhtyeineen. Tapahtumaan tullaan julkistamaan lisää esiintyjiä.

Lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterissa ja osoitteessa livenation.fi.

Tapahtumaviikonlopun avauspäivänä torstaina lavalle astuvat kotimaisen pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, laulaja-lauluntekijä Anssi Kela ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari.

Perjantaina adrenaliinipiikin yleisölle tarjoaa kansainvälisilläkin areenoilla viihtyvä, Noora Louhimon luotsaama Battle Beast, keväällä uuden albumin julkaiseva metalliyhtye Stam1na sekä metallia ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt.

Lauantain antia ovat Suomen pitkäaikaisin rock-kone Popeda ja Vesku Jokisen johtama suomipunkin veteraani Klamydia. Popimpaa menoa tarjoilee ’Kukaan ei koskaan’, ’Tummilla teillä’, ’Onnellinen mies’ ja ’Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?’ -hiteistään tuttu Vesterinen Yhtyeineen.

Ohjelmistoon on tulossa lisäyksiä myöhemmin.

Tapahtuma syntyi promoottori Niksu Väistön ideasta ja sen tuottaminen on aloitettu. Järjestäjä seuraa tarkasti viranomaisohjeistuksia varmistaakseen turvallisen tapahtumakokemuksen.

Väistö kertoo:

On hienoa päästä tekemään Helsinkiin aivan uutta ulkoilmatapahtumaa! Elokuinen viikonloppu Kaisaniemessä tulee olemaan täynnä kotimaisten huippuartistien esiintymisiä – ja niitä on varmasti odotettukin. Tapahtuma järjestetään tietenkin turvallisesti, viranomaisohjeita noudattaen.

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta https://www.livenation.fi/kaisa-rocks

Lipunmyynti tapahtumaan Ticketmasterissa. Early Bird -kampanjaliput ovat myynnissä 31.1.2021 saakka tai niin kauan kuin erikoishintaisia lippuja riittää.

KAISA ROCKS
12.-14.8.2021 Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit auki torstaina ja perjantaina klo 15.30 ja lauantaina klo 14.30
Ikäraja K-18

Ohjelma:
To: Eppu Normaali, Anssi Kela, Arttu Wiskari
Pe: Battle Beast, Stam1na, Turmion Kätilöt
La: Popeda, Klamydia, Vesterinen Yhtyeineen
Lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin.

Liput:
1 PV palvelumaksuineen alkaen 49 €*
2 PV palvelumaksuineen alkaen 79 €
3 PV palvelumaksuineen alkaen 109 €

* Early Bird -hinta palvelumaksuineen alkaen 44 €. Early Bird -kampanjalippuja on rajallinen määrä ja ne ovat myynnissä niin kauan kuin niitä riittää (tai 31.1.2021 saakka).

Tapahtumaan on myös saatavilla VIP-paketteja 1-päivän lippuina.

Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fi
www.livenation.fi/kaisa-rocks

Kuva: Live Nation

Kuva: Peter Saari ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here