Lieksan Groke’s Clan tarjoilee surrealistisen painajaisen uudella animoidulla musiikkivideolla ”Voyeur”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos:
Saarihelvetti

Lieksalainen metalliyhtye Groke’s Clan julkaisee lokakuussa uuden ”Vicious Circles” -nimeä kantavan EP:n. Ensimmäinen julkaistu single on musiikkivideo kappaleesta ”Voyeur”. Joni Lahtisen maalauksiin perustuvan animaatiomusiikkivideon on tehnyt Miska Karioja.

Video katseluun alta:

Laulaja Niko Nesterinen kertoo:

Jonin taiteita on bändin kesken fanitettu jo pitkään, joten laaja-alainen yhteistyö tulevan julkaisun visuaaliseen ilmeeseen oli selviö lähes alusta asti. Lopputuloksena video on eloon herätetty surrealistinen painajainen, joka sopii tämän väkivaltaisen fuzz-valssin teemaan kuin silmä tirkistelijän päähän.

Kitaristi Jussi Nevalaisen säveltämä ”Voyeur” edustaa ”Vicious Circlesin” kuudesta kappaleesta levyn raskaampaa ääripäätä.

Nesterinen jatkaa:

Vicious Circles on monipuolinen ja vaiherikas kokonaisuus, jossa bändi määrittää omat rajansa uudelleen. Levy on kahden vuoden prosessi, jonka aikana otimme musiikillisesti harppauksen monitasoisempaan ja kypsempään suuntaan.

Kyseinen kappale on toteutettu yhteistyössä Joensuu Rock Academy -hankkeen kanssa. ”Vicious Circles” -EP julkaistaan lokakuun 2. päivä vinyylinä, cd:nä sekä digitaalisissa suoratoistopalveluissa kuten Spotifyssä. Levyn julkaisun jälkeen yhtye suuntaa reilun viikon mittaiselle kiertueelle Tsekkiin ja Slovakiaan.

Groke’s Clanin jäsenet:
Janne Könttä – laulu
Johannes Valkonen – kitara
Jussi Nevalainen – kitara
Niko Nesterinen – laulu ja perkussiot
Tomi Auvinen – rummut

www.facebook.com/grokesclan
www.instagram.com/grokesclan
www.youtube.com/channel/UCpaSzRsL1ld4Y92ziajjVrw?view_as=subscriber

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän