Kuopiolaisen industrial metal -yhtye Project Silencen ja kitaristin tiet eroavat 13 vuoden jälkeen

Kuva: Project Silence

Kuopiolaisen industrial metal -yhtye Project Silencen ja kitaristin tiet eroavat 13 vuoden jälkeen.

”Suruksemme joudumme ilmoittamaan, että tiemme kitaristin J kanssa ovat erkaantuneet 13 vuoden jälkeen, asiaan ei liity draamaa ja J itse onkin kommentoinut asiaa niin, että hänen ei vain yksinkertaisesti riitä aika ja hänen täytyy laittaa perhe kaiken edelle. J soittaa kanssamme vielä ainakin Kuopiorockissa ja auttaa tarvittaessa. Project Silence toivoo pelkkää hyvää J:lle tulevaisuudessa!”

J:n kommentti asiasta:

”Tämä vuosi on tuonu tullessaan vaikka mitä verrattuna edelliseen vuoteen. Ajattelin nyt tässä keskikesän juhlien aikaan tehdä teille pienen ilmoitusluontoisen asian. Olen päättänyt lopettaa soittamisen minulle rakkaassa yhtyeessä nimeltä Project Silence, koska aika ei yksinkertaisuudessaan riitä ihan kaikkeen. Tämä bändi on on ollut minulle tosi rakas vuosien ajan ja sen jäsenet. Tämä ei ole pelkkä bändi vaan musiikillinen perhe, tuki ja turva. Joskus on vaan tehtävä kovia päätöksiä, mutta asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. En pysty nyt panostamaan treeneihin 100%, mitä ollaan nyt vuosia 
tehty, että pysytään tiukassa soittokunnossa. Nyt on sanottava että perhe elämä menee kaiken muun edelle. Soitan vielä Kuopiorock keikan ja autan bändin jätkiä, jos tulee äkkiä muita keikkoja, koska en halua jättää ystäviä pulaan. Tiedä vaikka joskus rokataan taas porukalla, mut nyt on pakko vähän henkäistä.
Kaikkea hyvää teille kaikille ja rokkaavaa kesää. Sydämellä Jani.”
Yhtye jatkaa kolmihenkisenä, jatkaen kolmannen levyn nauhoituksia ja etsien korvaavaa kitaristia.
Project Silence on:
  • Delacroix – Laulu, koskettimet, ohjelmointi, musiikki
  • S – Kitara
  • Silve_R – Rummut
Linkit:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here