Kuoleman Galleria julkaisi uuden albumin sekä musiikkivideon “Ajan Hammas”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 9.12.2017

Kuoleman Galleria tuo uudella albumillaan pimeyttä pohjoiseen

Kotimainen mustan rollaavaa metallia soittava Kuoleman Galleria on julkaissut toisen albuminsa ”Pimeys Saapuu Pohjoiseen”. Albumin 14 groovaavan synkkää ja rokkaavaa metalliraitaa ovat selkeä jatkumoa bändin vuonna 2016 julkaisemalle debyyttialbumille ”Kärsimys Kunniaan”.

Samalla Kuoleman Galleria on julkaissut musiikkivideon kappaleeseen ”Ajan Hammas”:

Bändin laulaja Kimmo Jankkari kommentoi uutta albumia:

Tällä levyllä tunteet ovat pinnassa monellakin tapaa. Levyä tehtiin todella intensiivisesti kahden vuoden ajan ja biiseistä paistaa läpi tuon ajanjakson fiilikset. Välillä käytiin henkisesti aika syvälläkin. Loppujen lopuksi koko levyntekoprosessi oli melko puhdistava kokemus ja se uskoakseni kuuluu lopputuloksesta. Laulajan näkökulmasta oli erittäin mielekästä työstää lopulliset lauluraidat tiiviissä äänityssessiossa keskellä Suomalaista metsämaisemaa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Palaset loksahtelivat kohdalleen ja uusi levy kuulostaa juuri siltä, miltä sen pitääkin kuulostaa.

Kuuntele albumi Spotifyssä.

Levyn saa tilaukseen linkistä.


1. Pimeys Saapuu Pohjoiseen
2. Hännystelijät Helvettiin
3. Täsmäisku
4. Materian Omistama
5. Ajan Hammas
6. Piru On Irti
7. Sadattaja
8. Nuorallatanssija
9. Vahtikoira
10. Kurjuuden Kierteessä
11. Antava Osapuoli
12. Vainajan Virsi
13. Jalopuinen Makuupaikka
14. Mieleen Haudattu

http://www.kuolemangalleria.net/
https://www.facebook.com/KuolemanGalleria/

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.