Kotimaista death metalia maailmalle – WhiteMour yhteistyöhön Espanjalaisen Art Gates Recordsin kanssa.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 9.3.2018

Seinäjokinen death- ja black metal combo Whitemour allekirjoitti maailmanlaajuisen levytys sopimuksen Espanjalaisen Art Gates Recordsin kanssa. Vuodesta 2006 dödistään takonut Whitemour julkaisee ensinmäisen täyspitkänsä Art Gates Recordsin kautta vuoden 2018 aikana. Kappaleet ovat valmiina ja esituotanto vaihe on nyt aivan loppusuoralla. Odotettavissa on monipuolinen levy death- ja black metallin sekoitusta, synkkien liidien siivittämänä.

Bändin sanoin:

”Koko yhtyeen olemassaolon ajan emme ole koskaan halunneet lokeroida musiikkiamme mihinkään tiettyyn ahtaaseen lokeroon, vaan olemme tehneet kappaleita hyvinkin vapaasti, siltä pohjalta milloin on mikäkin idea tuntunut hyvältä, emme siis ole halunneet rajoittaa mitenkään luovuuttamme. Suurimmat inspiraation lähteet tulevat kuitenkin old school death- ja black metallista. Sanoitus teemat pyörivät sodan, kuoleman, misantropian ja ihmisen hulluuden ympärillä”

Linkki Art Gates Recordsin julkistukseen:http://www.artgatesrecords.com/home/2018/03/whitemour-inks-deal-with-art-gates-records/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän