Korpiklaanin ”Jylhä”-albumi ilmestyi – ”Tuuleton”-video katsottavissa ja julkaisujuhlat illalla

1. Verikoira 2. Niemi 3. Leväluhta 4. Mylly 5. Tuuleton 6. Sanaton maa 7. Kiuru 8. Miero 9. Pohja 10. Huolettomat 11. Anolan aukeat 12. Pidot 13. Juuret

Tiedote 5.2.2021

Korpiklaanin 11. studioalbumi Jylhä on ilmestynyt levykauppoihin sekä kaikkiin suoratoistopalveluihin. Nokkamies Jonne Järvelän mukaan kyseessä on yhtyeen tähän mennessä monipuolisin albumi.

”Jylhällä kuullaan joitain kovimpia, raskaimpia sekä nopeimpia biisejämme koskaan, mutta joukossa on myös iloisia ralleja sekä melankoliaa. On oikeastaan hassua, miten erityyppistä musiikkia voimmekaan tehdä, mutta kun nämä tyypit soittavat sitä näillä instrumenteilla, lopputulos kuulostaa silti aina Korpiklaanilta!”

Uuden albumin rinnalla on julkaistu myös video Tuuleton-kappaleelle. Jylhä-albumin edellisetkin videot ohjannut Markku Kirves kertoo, että halusi videoiden tekoaikaa leimanneen pandemian näkyvän tällä videolla.

“Vuodet ovat kuluneet, ja vanha mies elää nyt mökissään aikuisen tyttärensä kanssa. Ikä alkaa painaa, ja mies tuntee itsensä heikoksi sekä alakuloiseksi. Kaiken kukkuraksi hän on saanut jonkin taudin yhdellä reissuistaan, aika tuntuu kävän vähiin. Tauti saa hänen ajatuksensa harhailemaan, hän palaa ajatuksissaan menehtyneen vaimonsa luokse sekä tämän soiselle haudalle. Leväluhta-videolta tuttuihin maisemiin. Mutta onko vanhan miehen aika tullut…?”

Jonne paljastaa Tuuleton-kappaleen kertovan lähes lentokyvyttömästä linnusta.

“Lentäminen saa sen vaikeroimaan, mutta myöskään maan tasalla ei ole hyvä olla. Hän suree kyvyttömyyttään lentää lajitoveriensa lailla ja on katkera siitä, ettei häntä hyväksytä erilaisuutensa takia. Talvi on tulossa, ja yöpakkasten saavuttua kylmällä maanperällä selviäminen muuttuu yhä vaikeammaksi.”

Korpiklaani järjestää tänään illalla Suomen aikaa kello 18 intiimit ”levynjulkaisukekkerit”, joihin kaikki ovat tervetulleita. Lämminhenkisessä tuokiossa bändi ja fanit voivat nostaa yhdessä maljaa Jylhä-albumille, ja levyn tekijöiltä on myös mahdollista kysellä albumin synnystä.

Live alkaa iltakuudelta osoitteessa www.korpiklaani.live.

Korpiklaanin varmistuneita keikkoja kesälle 2021:
06 JUN – Sama’rock, FR
12 JUN – Z! Live Rock Fest, SP
13 JUN – Metal Frenz, DE
24 JUN – Nummirock, FI
3 JUL – Tuska, FI
01 AUG – Skylak, FR
19 AUG – Rock Castle, CZ

Klubikeikat Suomessa siirtyivät syyskuulle:
03.09. – Telakka, Helsinki, FI
04.09. – Laukaanhovi, Laukaa, FI
10.09. – Tullikamari Klubi, Tampere, FI
11.09. – Möysän musaklubi, Lahti, FI

www.korpiklaani.com


Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here