King Company ja Altaria huhtikuussa The Kings Of Melodic Rock Unite –kiertueelle

Kuva: Jarkko Piipari
MAINOS:Tiedote 19.1.2020

Helsinkiläinen King Company ja paluun tehnyt Altaria lähtevät huhtikuussa tien päälle. Kiertue vie bändit seuraaville paikkakunnille:

9.4 Tampere (Jack The Rooster)
16.4 Helsinki (On The Rocks)
17.4 Salo (Hometown)
24.4 Rauma (Brummi)

KING COMPANY

King Company on 2014 perustettu helsinkiläinen hard rock- yhtye, jonka jäsenillä on mittava ura suomalaisissa rock – ja metalli kokoonpanoissa (mm. Children Of Bodom, Thunderstone, Warmen, Raskasta Joulua, Kotipelto, Kiuas jne).

Yhtye on levyttänyt kaksi levyä Italialaiselle Frontiers Recordsille. “One For The Road” 2016 ja “Queen Of Hearts” 2018, joista jälkimmäinen nousi Suomen albumilistalla sijalle 7. ilmestyessään. Myöskin samalle sijalle 7. yhtye valittiin maailman suurimman heavy metal lehden Burrnin “vuoden tulokas”- listalla vuonna 2017. Yhtye valmistelee tällä hetkellä kolmatta levyään ja sen olisi tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

King Company 2020:
Ilkka Keskitalo – laulu
Antti Wirman – kitara
Mirka ”Leka” Rantanen – rummut
Timo Schleifer – basso
Jari Pailamo – koskettimet

ALTARIA

Vuonna 2016 kuopattu Altaria on noussut tuhkista ja tekee paluun vuoden 2006 kokoonpanollaan. Kokoonpano, joka on ollut yhtyeen tunnetuin ja menestyksekkäin sekä kokoonpano, jolla yhtye kiersi Euroopan klubeja ja festareita.

Altarian ”Divinity” levyn avausbiisiä ”Unchain The Rain” on Youtubessa katsottu jo yli 1,2 miljoonaa kertaa. Altarian ”Invitation”-levyllä on Spotifyssa yli 1,4 miljoonaa streamausta. Vuosi 2020 on Altarian 20 v. juhlavuosi ja sen kunniaksi yhtye jukaisee uuden levyn.

Altaria 2020:
Taage Laiho – laulu
Petri Aho – kitara
J-P Alanen – kitara
Marko Pukkila – basso
Tony Smedjebacka – rummut

Kuva: Jarkko Piipari

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.