Kilpailu! Voita signeerattu Marco Hietala ”Ruostumaton” – kirja!

Voita Marco Hietala ”Ruostumaton” – kirja.

Metalliluola yhdessä Docendon kanssa tarjoaa lukijoille mahdollisuuden voittaa Timo Kangasluoman kirjoittaman Marco Hietala ”Ruostumaton” – kirjan. Kirjat ovat Marco Hietalan signeeraamat. Teoksia arvotaan kolme kappaletta.

Kilpailuun voit osallistua Metalliluolan Facebook-sivuilla tai tämän artikkelin kommenttiosiossa. Kerro mikä on paras albumi missä Marco Hietala on ollut mukana?

Arvonta suoritetaan kommentoijien sekä tykkääjien kesken torstaina 12.10.2017 klo 22.00. Voittajien nimet julkaistaan Metalliluolan Facebook-sivulla. Kirjat toimitetaan viikolla 42 Docendo – kirjakustantamon toimesta.

Ennakkotilauksia kirjasta pääsee tekemään tästä.

Suomalaisen hevimetallin pioneerin rohea tarina.
Marco on Suomen kansainvälisesti menestyneimmän bändin Nightwishin basisti-solisti. Legendaarisen Tarot-yhtyeen perustajana hän on elänyt todella railakkaan rock’n’roll-nuoruuden Suomessa ja maailmalla. Nuoruuden, johon kuuluivat niin kliseiset hotellihuoneiden hajottamiset kuin myös viinanhuuruiset keikat ja levytyssessiot.
Tarinan kääntöpuolena ovat olleet ulkopuolisuuden tunne, masennus ja alkoholismi. Sinnikkyydellään Marco on kääntänyt herkkyytensä voimavaraksi ja elämänsä ”ryysyistä rikkauksiin”.
Henkilökuva Marcosta vilisee paljon tuttuja nimiä. Kirka, Sleepy Sleepers, Iron Maiden ja Tony Iommi ovat esimerkkejä ihmisistä ja bändeistä, joiden kanssa Marcon polku kohtaa. Kirja sisältää myös armoitettua pohdintaa eri instituutioista, ihmisrodusta ja maailman nykytilasta.
Kirjailija Timo Kangasluoma kirjoittaa omien sanojensa mukaan ainoastaan sellaisia henkilökuvia ja elämäkertoja, joilla on väliä! Häntä kiinnostavat monitahoiset ja avoimet persoonat, jotka uskaltavat puhua niin vahvuuksistaan kuin heikkouksistaankin.

23 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän