KILPAILU: Voita liput Hyvinkään Rockfestiin 7-9.6.2019!

Mainos:
Saarihelvetti

KILPAILU! Ovatko liput Hyvinkään Rockfestiin vielä hankkimatta? Metalliluola tarjoaa yhteistyössä festareiden kanssa mahdollisuuden voittaa neljä lippupakettia ensi viikon tapahtumaan, jonka pääesiintyjiä ovat Kiss, Def Leppard, Slipknot sekä Disturbed!

Yksi paketti sisältää kaksi 3 pv. lippua koko festareiden ajalle 7-9.6.2019. Lisäksi voittajat saavat Metalliluolan lasinaluset.

Kilpailu on päättynyt. Voittajien nimet on ilmoitettu Metalliluolan Facebook-sivuilla.

Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään lentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6.2019.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

220 KOMMENTIT

  1. No siis kyllähän siellä olis montakin odotettavaa bändiä, kuten Disturbed ja Slipknot… Mutta eniten ehkä myös odotuttaisi se, että kuulee just niitä bändejä, joita ei ole vielä ”löytänyt”! Livekeikoilla joko pääsee siihen skeneen sisälle tai sitten ei.

  2. Kiss 🤘 ehdottomasti, fani ollut 50v enkä ikinä ole nähny livenä ja niin ei pien eläkeläisellä ole varaa lippuja ostella. Mulla oli nuorena kattokin täytetty kiss fan clubin kuvilla.. Esitelmän pidin ala asteella ja tätä yhtyettä on kiittäminen mun jenkki englannistakin mistä opettaja ei tykänny mutta kehui kuiteskin… 🤘

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän