Kesäkuun Stayin’ Alive Festival julkisti lähes kaikki esiintyjänsä

Tiedote 17.5.2020

Tullikamarin ja 45 Specialin lavoilla soittavat mm. Apocalyptica, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Noora Louhimo Trio sekä Mokoma.

Poikkeusolot ovat siirtäneet livekeikat nettiin. Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestävät kesäkuun 12.-13. päivinä Stayin’ Alive Festivalin, jossa lähestys loikkii kahden legendaarisen liveklubin lavoilla.

Esiintymässä ovat Apocalyptica, Mokoma, Vesterinen Yhtyeineen, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Katri Ylander Duo, Popeda, Eläkeläiset, Noora Louhimo Trio ja Terveet Kädet. Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla ja Facebookin kautta. Tapahtumaan on myös myynnissä erllaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

Liput alla olevista linkeistä:

www.tiketti.fi/stayin-alive-festival-live-stream-lippuja/69450

www.lippu.fi/eventseries/stayin-alive-festival-2768403/

Lisäksi kesäkuun alussa julkistetaan vielä yksi, erittäin merkittävä kotimainen esiintyjä.

Käynnissä olevan koronakriisi on ruokkinut livealan luovaa ajattelua. 45 Special on ollut aktiivinen striimikeikkojen järjestäjä jo viikkoja. Tullikamarin Klubia on puolestaan remontoitu lattiasta kattoon tauon aikana. Stayin’ Alive Festival tulee olemaan uudistuneen Klubin neitsytilaisuus.

Myös yhtyeet palavat halusta päästä esiintymään. Stayin’ Alive Festivalin ohjelma muotoutui helposti ja luonnollisesti. Bändit panostavat tapahtumaan.

Promoottori Tero Viikari Tullikamarilta kertoo:

Kyllä tässä täytetään monen tahon toiveita. Keikkapaikat haluavat toimia, ihmiset nähdä ja kuulla elävää musiikkia ja bändit esiintyä. Luvassa on paneutumista ja näyttäviä ratkaisuja; muun muassa Popeda tulee nousemaan lavalle isolla, puhaltimilla vahvistetulla kokoonpanolla.

Stayin’ Alive Festival (Tullikamari/Tampere & 45 Special/Oulu & maailmanlaajuinen Internetin ihmemaa)

perjantai 12.6.2020
Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Popeda

lauantai 13.6.2020
Noora Louhimo Trio, Mokoma, Terveet Kädet, Apocalyptica + 1.6. julkistettava yhtye

stayalive.fi
www.facebook.com/events/569072150382598
45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fi

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here