Stam1na mukaan Stayin’ Alive Festival -tapahtumaan

Tiedote 1.6.2020

Poikkeusolot ovat siirtäneet livekeikat verkkoon. Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestävät kesäkuun 12.-13. päivinä Stayin’ Alive Festivalin, jossa lähetys loikkii kahden legendaarisen liveklubin lavoilla.

Tapahtuman viimeinen julkistettava esiintyjä on Stam1na, jonka viime lauantaina Helsingin Kulttuuritalolta striimattu keikka oli menestys. Lemin metalli-ihme täydentää festivaalin ohjelman lauantaina 13. kesäkuuta.

Muita Stayin’ Alive Festivalin tähtiä ovat perjantaina soittavat Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha ja Popeda. Stam1nan lisäksi lauantaina esiintyvät Noora Louhimo Trio, Mokoma, Terveet Kädet ja Apocalyptica.

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla StayAlive.fi ja Facebookin kautta. Tapahtumaan on myös myynnissä erllaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

www.tiketti.fi/stayin-alive-festival-live-stream-lippuja/69450
www.lippu.fi/eventseries/stayin-alive-festival-2768403/

Käynnissä olevan koronakriisi on ruokkinut livealan luovaa, tee-se-itse–pohjaista ajattelua. 45 Special on ollut aktiivinen striimikeikkojen järjestäjä jo viikkoja. Tullikamarin Klubia on puolestaan remontoitu lattiasta kattoon tauon aikana. Stayin’ Alive Festival tulee olemaan uudistuneen Klubin neitsyttilaisuus.

Tullikamarin promoottori Tero Viikari toivoo, että ihmiset sukeltavat sisään Stayin’ Alive Festivalin tunnelmaan:

Kannustan ihmisiä kasvattamaan omaa festarikokemustaan ja nauttimaan siitä. Jokainen voi näyttää maailmalle, että olemme yhä elossa. Hyvä idea on pystyttää oma festarialue vaikkapa parvekkeelle, pihalle tai terassille ja virittää ääni ja kuva niin hyviksi kuin suinkin.

Stayin’ Alive Festival (Tullikamari/Tampere & 45 Special/Oulu & maailmanlaajuinen Internetin ihmemaa).

Tapahtuman aikataulu on tässä:

perjantai 12.6.2020
klo 18.30 portit avataan
klo 19 Vesterinen Yhtyeineen
klo 20 Katri Ylander Duo
klo 21 Eläkeläiset
klo 22 Jaakko Laitinen ja Väärä Raha
klo 23 Popeda

lauantai 13.6.2020
klo 18.30 portit avataan
klo 19 Stam1na
klo 20 Noora Louhimo Trio
klo 21 Mokoma
klo 22 Terveet Kädet
klo 23 Apocalyptica

Esiintyjien, 45 Specialin ja Tullikamarin lisäksi festivaalin mahdollistavat Tampereen ja Oulun kaupungit, Saha Prod, Livepaletti, Soundon, Colossal Order, Creative Crue, Base Solutions ja GEST.

Tapahtuman virallinen, ainoa oikea verkkosivusto:
StayAlive.fi

www.facebook.com/events/569072150382598

45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fi
soundon.fi

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here