Kalmo julkaisi doom metal -joululaulun ja musiikkivideon

0
116

Tiedote 16.12.2019

Hell awaits ye rotten servants, y’all should dismay. Forgotten demon savior resurrected today.

Jouluun valmistautuessaan Kalmo on ottanut perinteisen joululaulun ja raahannut sen läpi mutaisten ja pimeiden helvetin käytävien luolaansa. Siellä hän on muovannut laulun mieleisekseen Kalmo joululauluksi.

Uuden rujon muotonsa saanut laulu nimeltään ”Hell awaits ye rotten servants” on kuunneltavissa Kalmon Bandcamp sivulla ja musiikkivideo nähtävillä alta.

Kalmo kommentoi seuraavaa:

Tämä projekti oli varsin hauska tehdä. Niin kuin aina tällaiset välipalat opettavat ja antavat uusia oivalluksia. Minulla oli suunnitelmat hieman toisenlaiselle musiikkivideolle. Valitettavasti se päätyi täydelliseen katastrofiin. Nyt julkaistuvideoversio on katastrofista toipumisvideo versio C. Videosta huolimatta doom metal on se pointti. Hyvää joulua kaikille tuhoon tuomituille! \m/

 

Haluan kohottaa juomakalloni ja antaa isot kiitokset Runar Magnussenille hyvästä mixaus- ja masterointityöstä!

Kalmo on yhden miehen doom metal -projekti. Tällä synkällä projektilla on historiaa jo melkein kymmenen mustan vuoden ajalta, nimen vaihdellessa aika-ajoin ja satunnaisia demoversioita julkaisten. Nyt viimeisen parin vuoden aikana Kalmo on kammion hämärässä kerännyt pimeyden voimia ja julkaissut muutaman musiikkivideon ja debyytti EP ”Demoni” julkaistiin toukokuussa tänä vuonna. Kalmo on työstänyt jo muutamia aihioita seuraavaan EP:hen, mikä toivottavasti julkaistaan vuoden 2020 aikana.

https://doom.kalmo.fi/track/hell-awaits-ye-rotten-servants

Kalmo Bandcamp – https://doom.kalmo.fi
Kotisivu: https://kalmo.fi
Twitter – https://twitter.com/KalmoDoom
Facebook – https://www.facebook.com/kalmodoom/
Youtube – https://www.youtube.com/watch?v=68uusWaY3zM&list=PLCA9aXHmk-
y0Mg8HCFvCQB4YNxRkl2yx1

Kuvat: Kalmo

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here