KabukiDrop julkaisi musiikkivideon ”Hyvinvointii ja kotiviinii” -kappaleesta

Kuva: Johanna Karppinen

Tiedote 19.5.2020

Turkulainen KabukiDrop orkesteri julkaisi uuden maistiaisen debyyttilevyltään. ”Hyvinvointii ja kotiviinii” -kappale kertoo länsimaisen ihmisen henkisestä ahdingosta ja alennustilasta ja hänen kyvystä kohdata vaikeudet. Onko meillä lopulta asiat hyvin vai huonosti, elämmekö edelleen hyvinvointivaltiossa, ja mihin meidän kannattaa omat ongelmamme kannattaa suhteuttaa. Biisi on tulevan levyn metallisempaa puoliskoa.

Hyvinvointii ja kotiviinii on myös bändin ensimmäinen virallinen kokeilu musiikkivideotaiteen parissa. Videolla ei paikkoja säästellä: fyysisiä esineitä ja henkisiä patoumia tuhotaan oikein olan takaa lekaa ja muita apuvälineitä mahdollisimman tehokkaasti hyödyntäen. Videon on ohjannut Aleksi Saariranta ja se on kuvattu Turun Rage Roomissa.

Energisistä keikostaan kuuluisa turkulainen KabukiDrop on aikaisemmin julkaissut kaksi omakustanteista EP:tä ja yhden splitin Hertsi Putos Kyyydistä kanssa. Nyt bändi työstää debyyttipitkäsoittoaan.  Vielä nimeämättömällä tulevalla albumilla tullaan kuulemaan 11 täysin uutta, entistä raskaampaa, rokkaavampaa ja rohkeampaa KabukiDrop-biisiä.

Biisin Spotifylinkki: https://open.spotify.com/album/6FRcBmZMa58DUys3IzL1zR?si=G98KdDH5RRONYgzbKmXnfw

*

Lähde: KabukiDrop
Kuva: Johanna Karppinen

Juttua muokattu 20.5.2020 klo 15.21, lisätty kuvaajakrediitti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here