Everlore – Everlore (2020)

Everlore - Everlore

Ennakkoarvio

Jyväskyläläinen Everlore julkaisee debyyttinsä kesäkuussa 2020. Tanakkaa poweria ja melodiaa pursuava levy maistuu vahvasti yhtyeen esikuvilta Gamma Raylta, Stratovariukselta, Running Wildilta ja paikoin jopa Iron Maidenilta.

Everloren vahvuus on hyvässä power metal sävelkynässä ja ajattomassa melodiatajussa. Tätä on tehty toki jo moneen kertaan, mutta oikein esitettyinä lohikäärmebiisit toimivat aina. Everlore lyö tässä tapauksessa faktat tiskiin jo todistaa hypoteesin todeksi.

Vuonna 2013 perustetun viisikon debyytti on vahva perusnäyte voimahevin soittamisesta tuplabasareineen, tilukitaroineen, suuren suurine kertosäkeineen ja puhtaine vokaaleineen.

Kuuntele levyn yksi komeimmista vedoista ”Fear of Tomorrow” ja pääset parhaimmin kärryille, mistä Everloressa on kyse:

https://www.facebook.com/everloreband

8-/10

Toimittaja at Metalliluola / Bandmill.net | Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.