Jyväskyläläinen thrash-yhtye Justice Theory julkaisi uuden EP:n ja musiikkivideon

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 13.6.2018

Jyväskyläläinen thrash metal-yhtye Justice Theory on julkaissut uuden EP:n, joka kantaa nimeä “When the Lights Are Fading”. Vuonna 2012 perustettu modernia thrashia tarjoileva bändi voitti Skeba 2014 bändikilpailun ja esiintyi vuonna 2016 Jalometalli -festivaaleilla lämmittäen lauteita mm Thrash -legenda Anthraxille.

Justice Theory on aikaisemmin julkaissut kolme singleä, jotka ovat Suomen lisäksi keränneet kuulijoita myös ympäri Eurooppaa, ja aina Etelä-Amerikasta saakka.

Ensimmäisellä EP -julkaisullaan Justice Theory tarjoilee kuuntelijoille kolmen kappaleen verran mukaansa tempaavaa aggressiivisuutta, tiukan tarttuvia riffejä sekä mieleenporautuvaa laulua. ”When the Lights Are Fadingin” sanoitukselliset teemat käsittelevät ihmiskunnan rappeutumista riutuneessa maailmassa, jossa mikään ei tunnu enää miltään.

Laulaja-kitaristi Valtteri Saharinen kiteyttää EP:n teeman:

Juuri kun huomaamme silmiemme avautuvan tälle turtuneisuudellemme on jo liian myöhäistä, sillä aikamme on loppumassa. Valot ovat sammumassa.

Katso ”All for Nothing” musiikkivideo:

Kuuntele EP:
Spotify https://spoti.fi/2HKY73Y
Deezer https://www.deezer.com/us/album/65407542

Justice Theory – When Lights are Fading EP (2018)

Kappalelista:
1. All for Nothing (04:06)
2. Wasted World (03:57)
3. When the Lights Are Fading (05:59)

Kansitaide: Liisa Parhiala

https://www.facebook.com/JusticeTheoryband/
https://www.instagram.com/justicetheoryband/
https://twitter.com/TheoryBand

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän