Jyväskylä Rock Academy julkaisi Wrath Of Persecutionin toisen singlen ja musiikkivideon ”Tear It Up”

Tiedote 17.7.2019

Jyväskyläläläinen Wrath Of Persecution on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon ”Tear It Up”. Yhtyeen toinen single ammentaa musiikillisesti thrash ja death metallista. Sanoitukset ja riffit tulevat kuin suoraan thrashin kulta-ajoilta omalla tyylillä höystettynä.

– Toinen sinkkumme tuo esiin toista puolta bändistämme, kertoo laulajakitaristi Aleksanteri Skaniakos.

Musiikkivideon singleen on toteuttanut Eero Vehniäinen. Single on ilmestynyt Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa. Yhtye esiintyy 17.7. John Smith Rock Festivalin etkoilla Jyväskylän Mustassa Kynnyksessä Red Elevenin ja Juicy Pandan kanssa.

Jyväskyläläinen, death metallista vaikutteita ottava thrash metal –yhtye Wrath of Persecution on perustettu vuonna 2016. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat: Jussi Rintala (kitara, laulu), Aleksanteri Skaniakos (kitara, laulu), Jussi-Petteri Salmi (basso) ja Johannes Parkkinen (rummut).

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/rockacademy
http://facebook.com/jyvaskylarockacademy/
https://www.facebook.com/wrathofpersecution/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän