Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla perjantaina 9.11. esiintyvät paikallinen Wrath of Persecution ja kurikkalainen Divine Apocalypse

Kuva: Esa Linna

Tiedote 8.11.2018

Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla nähdään perjantaina 9.11. metallia kahden yhtyeen voimin, kun lavalle nousevat paikallinen Wrath of Persecution ja Kurikasta tuleva Divine Apocalypse. Maksuton, päihteetön ja ikärajaton tapahtuma alkaa tuttuun tapaan klo 18:00 ja päättyy 22:00.

Soittoajat:
Wrath of Persecution: 20:45
Divine Apocalypse: 19:45

Kiskoklubeilla esiintymistilaisuuksia nuorille yhtyeille

Kahden viikon välein Jyväskylän Veturitalleilla järjestettävät Kiskoklubit ovat ikärajattomia, päihteettömiä ja maksuttomia tilaisuuksia. Nuorten ja nuorten aikuisten yhtyeet voivat hakea esiintymään Kiskoklubeille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen seppo.pohjolainen(at)jkl.fi.

Viestissä tulee olla lyhyt kuvaus bändistä ja biisinäyte (linkkinä, ei liitetiedostoja). Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa ruoat, äänentoiston, miksaajan ja tarvittaessa backlinen (kitara- ja bassovahvistimet, koskettimet ja rummut). Kiskoklubien maksuttomuudesta johtuen yhtyeille ei voida maksaa esiintymispalkkioita.

Kuva: Esa Linna

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän