Iron Maidenin Steve Harris: ”No Prayer For The Dying” on vahva levy.

2018 by JOHN McMURTRIE 2018 Copyright HELSINKI IRON MAIDEN

Steve Harris on Rolling Stonen haastattelussa kertonut näkemyksiään Iron Maidenin viimeisimmän kiertueen settilistasta ja vuoden 1990 ”No Prayer For The Dying” –levystä. Maidenin 1980-2000 välissä julkaistuilta levyiltä kyseessä on ainoa pitkäsoitto, jolta ei Legacy Of The Beast –kiertueella kuulla lainkaan kappaleita. Harrisin mukaan tämä ei johdu siitä, että mielipiteitä jakava albumi olisi yhtyeen mielestä heikompi kuin muut ja basisti soittaisi mielellään suurimman osan sen kappaleista livenä.

Lukuun ottamatta ”Bring Your Daughter…To The Slaughterin” esitystä vuoden 2003 kiertueella, bändi ei ole soittanut ainuttakaan biisiä ”No Prayer For The Dying” –levyltä 1990-luvun alun jälkeen. Iron Maiden jatkaa ”Legacy Of The Beast” kiertuettaan Amerikassa lokakuun puoliväliin saakka.

Harrisin kommentit levystä alla:

People shouldn’t read into it if we don’t do songs off a particular album. I think there are some really strong songs on that one. I think there are some great songs on the one or two albums that have been mentioned as supposedly weaker than the others. I’d be happy to play most of the stuff off “No Prayer For The Dying”. I think it’s a very strong album.

Lue koko haastattelu linkistä.

Lähde: Rolling Stone
Kuva: John McMurtrie©

1 KOMMENTTI

  1. Musta, no prayer for the dying on jopa parempi ku esim. Seventh son levy, mulle huonoimmat maidenin levyt on, piece of mind, seventh son ja powerslave on aivan liian yliarvostettu si taas, kyl ne parhaimmat löytyy sieltä kasarin alku päästä, mää uskon että vaikka sitä ei moni myönnäkkään ni, the number of the beast on sen maineikkain ja legendaarisin, musta se nauttii jotain kulttimainetta, levyhän on puhdas NWOBHM tyylistä, uskon että levy on mestariteos, mm bändiähän syytettiin saatanan palvonnasta, vaikka sillähän ei oo mitään tekemistä sen kans edes, leffa tai kulttileffan levyn inspiroitti ja levyllä sitä käsitellään painajaisena ja levyn nimihän juontaa juurensa auto kolarista koska korjauksen hinta tuli maksaan 666 puntaa ja 666 on pedon luku ja se on levyn nimi, vain the number of the beast muodossa, levyhän on mun suosikki ollu jo ilmestymisestä saakka, aika kekseliäs levy kyl on!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here