Hel Rocksin live minifestari: Go to Hel!

MAINOS:Hel Rocksin ensimmäisen syntymäpäivän kunniaksi järjestämme juhlat, ja juhlimme yhdessä samalla Helsingin lahjakkaan musiikkivalokuvaajan Marco Manzin syntymäpäivää. Hel Rocks ylpeänä esittää ensimmäisen live minifestarinsa: Go To Hel!

Illan pääesiintyjänä toimii Mustan Kuun Lapset. He soittavat vanhoja suosikkeja, sekä myös upouusia kappaleita ensimmäistä kertaa Helsingissä sitten vuoden 2007. Mukana on yhtyeen uusi basisti Ville Pelkonen.

Tapahtumassa nähdään myös yhtye Vorum, joka tulee soittamaan mielipuolista death metalliaan Ahvenanmaalta.

Eikä tässä vielä kaikki, mukana on myös old-school thrash metallia soittava Malicious Death, joka kylvää tuhoa esiintymisellään.

Tapahtuman aloittaa ”Death Punk of War”- genren edustaja Nuclear Führer.

Konsertti:
Mustan Kuun Lapset, Vorum, Malicious Death, Nuclear Führer
PE 04.09.2015 PRKL Club, Helsinki
Ovet klo 22, ensimmäinen bändi klo 22.30
Liput 13€ (sis.narikka) ovelta

Liput 13€ (sis. narikka) ovelta

hel rocks

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-