Hard rock -yhtye Temple Ballsille levydiili ulkomailta – bändin kolmas albumi ”Pyromide” julkaistaan huhtikuussa

Temple Balls
Kuva: Temple Balls

Mediatiedote 5.2.2021

Oululainen Temple Balls on niittänyt mainetta vauhdikkaana hard rock -bändinä, joka on keikkaillut runsain mitoin Euroopassa ja Japanissa asti ja lämmittänyt lauteita muun muassa Sonata Arcticalle, Queenille, Deep Purplelle ja Uriah Heepille. Yhtyeen kova työ on huomattu ulkomailla asti – esimerkiksi japanilaisen Burrn!-musiikkilehden lukijat äänestivät bändin Brightest Hope -kategoriassa toiseksi – ja nyt italialainen Frontiers Music Srl -levy-yhtiö on kiinittänyt bändin talliinsa. Tulevan pitkäsoiton ensimmäinen single Thunder From The North on julkaistu.

”Thunder From The North on sekoitus pohjoisen tulikiveä, kananlihaa nostattavaa seerumia sekä oiva soundtrack vaikkapa pullotettuun rokkarin intohimoon. Biisi kertoo käytännössä siitä, mitä on soittaa bändissä nimeltä Temple Balls. Halusimme valita tämän ensimmäiseksi sinkuksi, koska tämä biisi vetää turpaan!” yhtye kuvailee.

Rokkareiden kolmas albumi Pyromide julkaistaan 16. huhtikuuta, ja sen on tuottanut jälleen legendaarisesta H.E.A.T.-yhtyeestä tuttu Jona Tee.

”On ollut ilo työskennellä Temple Ballsin kaikkien albumeiden parissa. Pyromide on heavy metal -klassikko ja bändin vahvin albumi”, Tee hehkuttaa ja lisää: ”Nämä tyypit todella elävät ja hengittävät heavy metallia.”

Thunder From The North -kappaleen musiikkivideo herättelee rokkaamaan talven keskellä – pohjoisen henkeä kuvailevan komean musiikkivideon voi katsoa nyt täältä.

”Videossa haluttiin vaihteeksi näyttää ihmisille maisemaa, jollaisessa oikeasti asumme. Saattaahan tuommoiset kinokset olla jollekin vaikka eksoottisia, mutta jos ei eksoottisia, niin onhan nuo nyt vitun hienoja”, bändi toteaa Mikko Pohjolan tuottamasta videosta.

Syksyllä Temple Balls nähdään lokakuussa alkavalla Euroopan-kiertueella H.E.A.T.:in ja Reachin seurassa.

Temple Balls on:

Arde Teronen – laulu
Jimi Välikangas – basso
Jiri Paavonaho – kitara
Niko Vuorela – kitara
Antti Hissa – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | WEBSITE


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Temple Balls

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here