Hammerfall julkaisi ”Keep The Flame Burning” -livevideon

Kuva: Heavy Metal Blog

Hammerfall on julkaissut uuden livevideon “Keep The Flame Burning” tulevalta ”Live! Against The World” -livealbumilta, joka ilmestyy Napalm Recordsin kautta 23.10.2020.

Konsertti taltioitiin Ludwigsburg Arenalla, Saksassa 15.2.2020. Ennakkotilausta saa tehtyä linkistä.

1. Never Forgive, Never Forget
2. One Against the World
3. Heeding the Call
4. The Way of the Warrior
5. Any Means Necessary
6. Hallowed Be My Name
7. Blood Bound
8. Redemption
9. Hector’s Hymn
10. Natural High
11. Second to One
12. Renegade Medley
13. Keep the Flame Burning
14. Dominion
15. The Dragon Lies Bleeding
16. Last Man Standing
17. Let the Hammer Fall
18. Hammer High
19. (We Make) Sweden Rock
20. Hearts on Fire

Lähde: Napalm Records
Kuva: Heavy Metal Blog


Please enter your comment!
Please enter your name here