Guns N’ Rosesin Tallinnan konsertti lähestyy

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 3.7.2018

Guns N’ Rosesin Tallinnan konsertti lähestyy. Infoa konsertin käytännön järjestelyistä.

Guns N’ Rosesin odotettu Viron jättikeikka Tallinnan Laululavalla 16. heinäkuuta lähestyy jo kovaa vauhtia. Myös Suomesta on matkaamassa keikalle yli 13 000 rockfania, suosittelemmekin varaamaan Tallinnan-lauttamatkat pikaisesti. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Suomen osalta Ticketmasterissa.

Guns N’ Roses esiintyy Tallinnassa legendaarisimmalla kokoonpanollaan, jossa soittavat mm. Axl Rose, Slash ja Duff McKagan. Lämppäreinä Tallinnassa nähdään tanskalaissuuruus Volbeat sekä rockmaailman konkareista koostuva The Dead Daisies. Tallinnan keikka on osa yhtyeen ennätyksiä rikkonutta Not In This Lifetime –kiertuetta, joka vieraili Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa viime kesänä keräten 55 000 hengen yleisön.

Alla kootusti tietoa konsertin käytännön järjestelyistä. Lisätietoa tapahtumaan liittyen (mm. aluekartta) löytyy täältä ja konsertin Facebook-tapahtumasta.

AIKATAULUT:
Tallinnan Laululavan Mere-, Oru- ja Lasnamäe-portit aukeavat maanantaina 16.7. klo 16. Portit ovat auki koko tapahtuman ajan, mutta konserttialueelle pääsee lipulla vain kerran sisään. Suosittelemme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin, sillä lipun- ja turvatarkastuksissa saattaa mennä aikaa.

Arvioitu aikataulu:
16:00 Portit auki
18:30 The Dead Daisies (AUS/USA)
19:20 Volbeat (DK)
n. 20:30 Guns N’ Roses (USA)

Konsertti päättyy viimeistään klo 24 mennessä.

Ravintolat ja myyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävään jättitapahtumaan kannattaa saapua hyvissä ajoin jo heti iltapäivästä nauttimaan tunnelmasta, juomasta ja ruoasta. Hyvissä ajoin saapumalla välttää parhaiten myös lipun- ja turvatarkastuksiin illemmalla muodostuvat jonot.

SAAPUMINEN JA KONSERTIN JÄRJESTELYT:

Jättikonserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua käytännön järjestelyt -infoihin täällä ja konserttialueen karttaan täällä. Infomateriaaleista löytyy paljon tietoa esimerkiksi konserttiin saapumiseen, lippuihin ja liikennejärjestelyihin liittyen sekä vinkkilistaa mitä ottaa keikalle mukaan ja mitä kannattaa jättää kotiin.

Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi.

Jätäthän autosi kotiin, ja hyödynnäthän sen sijasta julkista liikennettä tai saavuthan pyörällä tai kävellen. Maksuton pyöräparkki sijaitsee Mere-portin tuntumassa. Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Tallinnassa on tapahtumapäivänä poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua.

Vaikka Viro kuuluu Schengen-alueeseen, viranomaiset saattavat tarkistaa matkustajien asiakirjoja – tästä syystä kaikkien ulkomailta Viroon saapuvien tulisi kantaa mukanaan voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta tai passia.

Konserttiin saapujien kannattaa ottaa huomioon, että puhelinverkot voivat ylikuormittua ja yhteyksissä voi olla häiriöitä. Suosittelemme sopimaan tietyn tapaamispaikan konserttipaikalle ystäviesi kanssa.

Guns N’ Rosesin Tallinnan konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Live Nation Baltics.

KONSERTTI:
Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
+ Special Guests: Volbeat (DK), The Dead Daisies (USA)
Ma 16.7.2018 Tallinnan Laululava, Viro
Portit auki klo 16

LIPUT:
Myynnissä nyt Ticketmasterissa palvelumaksuineen alkaen 84 euroa
Lisäksi saatavilla myös lippupaketteja!
Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi

LISÄTIEDOT:
Konsertin järjestäjät: Live Nation Finland & Live Nation Baltics

www.gunsnroses.com
#GnFnR
www.livenation.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän