Fuzz-rock-yhtye Atomic Annie julkaisi kauneutta ja rujoutta yhdistävän videon “What If?” -singleen

Turkulaisbändi nähtävissä livenä tänä kesänä useammalla festarilla

Promokuva: Juha Kurri
MAINOS:

Tiedote 23.6.2021

Turkulainen fuzz-rock-yhtye Atomic Annie paljasti viime viikolla valmistelevansa debyyttilevyään ja julkisti kaiken kansan kuultavaksi kappaleen What If?, joka keräsi myös radiosoittoa sekä YleX:n että YLE X3M:n taajuuksilla jo ennakkoon. Eteenpäin jyräävä rock-single saa juuri juhannusrientojen kynnyksellä osakseen Taalintehtaalta löytyvässä verstaassa kuvatun musiikkivideon.


“What If? -kappaleen musiikkivideo kuvattiin yhtyeelle tutuissa maisemissa. Vanha verstas sijaitsee Kemiönsaarella, josta osa bändistä on kotoisin, ja se on tarjonnut puitteet Baltic Jazz -festivaalien jatkoille, joilla Annie on esiintynyt kahdesti”, bändistä kerrotaan.

Hämyinen soittovideo tukee biisin viestiä: miksi toiset puuttuvat asioihin, joista he eivät ymmärrä mitään – ja olenko minä itse kenties samanlainen?

“Ympäristössä ja musiikissa on paljon samaa – se on yhdistelmä vanhaa ja nykypäivää, rujoa ja kaunista. Vaikka kyseessä on perinteinen soittovideo, siihen sisältyy kuitenkin tarina, joka kietoutuu kappaleen sanoituksiin. Fokus vaihtuu muista itseen ja takaisin. Intensiteetti kasvaa loppua kohden sekä musiikillisesti että visuaalisesti, käsi kädessä.

Keikkakesän pikkuhiljaa auetessa myös Atomic Anniella on ilo ilmoittaa soittavansa kesän aikana ainakin kahdella festarilla:

16.7. Metallivuori
6.8. SmugglerRok

Atomic Annie on:

Benjamin Strömsund – laulu, huuliharppu
Eemeli Tammero – kitara, taustalaulu
Robin Lindberg – kitara, taustalaulu
Santeri Kuokka – rummut, taustalaulu
Topi Lindqvist – basso

FACEBOOK | INSTAGRAM


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Juha Kurri

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.