Five Finger Death Punchin ”And Justice For None” -albumi listojen kärkeen Euroopassa

MAINOS:Tiedote 19.5.2018

Muun muassa Britannian, Saksan, Ranskan, Belgian, Itävallan, Tanskan ja Norjan iTunes-ykköseksi rocklistoilla kiilannut Five Finger Death Punchin uutuusalbumi ”And Justice For None” on aiheuttanut hyvää sutinaa myös iTunesin kaikki myynnit kattavilla listoilla. Albumi nimittäin keikkuu kokonaismyyntien kärkikahinoissa ympäri vanhan mantereen – unohtamatta tietenkään myös metallilistojen kärkisijoja useissa maissa.

Jo etukäteen menestykseksi huippustreamauksillaan kavunnut levy on järjestyksessään yhtyeen seitsemäs studioalbumi, jonka on tuottanut jo aikaisemminkin FFDP:n kanssa työskennellyt Kevin Churko. Churkon kädenjälki on kuulunut aikaisemmin muun muassa Ozzy Osbournen sekä Disturbedin tuotannossa.

Albumilta on lohkaistu jo aikaisemmin yli kolme miljoonaa tähän mennessä streamannut ”Sham Pain” -single, jonka musiikkivideon voi nyt tarkistaa alta. Esimakua on saatu myös niin ikään mainiosti menestyneistä “Gone Away” – ja ”Fake”-sinkuista.

Ivan Moody, Zoltan Bathory, Jeremy Spencer, Jason Hook ja Chris Kael itse pitävät vuotta 2018 yhtyeen uuden ajan alkuna, ja nyt bändi on jättänyt taakseen monet ongelmat, näistä eivät vähäisimpänä taannoin käydyt oikeudenkäynnit levy-yhtiösäätöjen tiimoilta.

Yhtye on tällä hetkellä kevätkiertueellaan Yhdysvalloissa yhdessä Bad Wolvesin, Shinedownin ja Starsetin kanssa. Ahkerasti Suomessakin vierailleen bändin suunnitelmat Euroopan keikkojen osalta vahvistuvat myöhemmin tänä vuonna.

1. Fake
2. Top Of The World
3. Sham Pain
4. Blue On Black
5. Fire In The Hole
6. I Refuse
7. It Doesn’t Matter
8. When The Seasons Change
9. Stuck In My Ways
10. Rock Bottom
11. Gone Away
12. Bloody
13. Will The Sun Ever Rise

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.