Black Crucifixion julkaisi musiikkivideon kappaleesta ”Black Hole Metal”

Kuva: Eki Taurus
MAINOS:

Tiedote 19.5.2018

Maamme merkittävimpiin black metal -pioneereihin kuuluva Black Crucifixion julkaisee uuden albuminsa ”Lightless Violent Chaos” 1.6.2018. Albumilla on bändin ydinkokoopanon lisäksi mukana Wigwam-yhtyeen kitaristilegenda Rekku Rechardt.

Uudelta albumilta on nyt julkaistu musiikkivideo kappaleesta “Black Hole Metal”.

”Black Hole Metal” -videon ohjaaja on kotimaassa sekä Muuveilla että Kultapumpeleilla ja kansainvälisesti jopa Cannesissa meritoitunut Pete Veijalainen, joka on ohjannut myös edellisen Black Crucifixion -levyn molemmat videot. Kuten arvostettu lappilainen kuvataiteilija Erkki Nampajärvi on luonut uusimpien levyjen kiitellyt kansitaiteet, vaikuttaa Pete olevan yhtyeen hoviohjaaja.

”Rakastin “Coronation of King Darknessia”, joten kun bändi kertoi “Lightless Violent Chaos” -suunnitelmiaan ilmoittauduin heti mukaan. Kun “Black Hole Metal” viimein pärähti soimaan kuulokkeissani, alkoivat kuvat virtaamaan heti. Suomalaisen luonnon periksiantamattoman julma kauneus muodostaa tämän pimeän montaasin ytimen”, kertoo ohjaaja videon taustoista.

E. Henrik Black Crucifixionista selittää, miksei muita ohjaajia edes lähestytty asian tiimoilta: ”Pete tuo musiikkiimme elävän kuvan kerroksen luontaisesti aivan kuten Nampajärvi täydentää meitä maalauksillaan.”

Rovaniemellä perustettu Black Crucifixion vietti 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2011. Harvakseltaan, mutta sitäkin laadukkaammin levyttävä yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi EP:tä, kaksi studioalbumia ja livelevyn. Kolmatta ”Coronation Of King Darkness” -kokopitkää määrittelevät biisinkirjoitustaito, orgaaninen tuotanto sekä varmuus siitä, että valittu polku on pitkä, kapea ja sen kulkeminen on palkinto itsessään.

Black Crucifixion -kokoonpano “Lightless Violent Chaos” -levyllä:
E.HENRIK – bassot, puhaltimet, koskettimet, kitara, äänimaisemat
FORN – vokaalit, äänimaisemat, kitara
P.A. TOTENRAUM – rummut
REKKU RECHARDT – kitara

1. Five-pointed Eye
2. Black Hole Metal
3. Free Of Light
4. Deathless Be Me
5. Of the Godless And Brave
6. Discipline
7. Intuition

”Lightless Violent Chaos” julkaistaan 1.6.2018 gatefold-vinyylinä, CD:nä sekä digiformaateissa.

https://www.facebook.com/BlackCrucifixion/

Kuva: Eki Taurus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.